Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Warberg
WIC

Inför dagens match mot Täby på bortaplan

20 februari 2021 09:00
DAM

Damlaget sitter i detta nu på bussen mot Täby för match klockan 15:00 i K-Rauta Arena. Innan bussen avgick hörde vi med Sofia Greftén angående hennes tankar inför mötet, som sänds på SportExpressen Play.


SSL-serien rullar på i rask takt och dagens match tillhör omgång 21, vilket gör att efter dagens omgång är det endast fem matcher kvar att spela, för båda lagen. Dagens möte är det andra lagen mellan denna säsong, där Warberg besegrade Täby FC i Sparbanken Wictory Center. Det var en jämn tillställning, men målmässigt fördel Täby (2-4) när tredje perioden startade. I sista akten smällde det riktigt i nätet hos gästerna, Warberg vann tillslut med 9-6.

Täby hade en tyngre start på säsongen än vad som var siat inför, men har succesivt arbetat sig in i säsongen och nu tagit sig uppåt i tabellen, för närvarande på en sjätteplats. Det kommer att vara ett revanschsuget Täby idag på planen precis som Sofia Greftén är inne på. Så här säger hon om tankarna på att serien går mot sitt slut:

-Det är en skön känsla vi har inför resterande matcher, vi har satt oss själva i ett bra läge och det är bara för oss att gå in och älska läget och fokusera på en match i taget.

Vad säger du om lagets form?

-Vi har en go känsla i truppen! Vi har haft en bra träningsvecka med fullt lag på samtliga träningar vilket lett till högt tempo och bra kvalitet.

Hur har snacket gått inför dagens match?

-Det gäller för oss att spela ett tight försvarsspel och sätta dit bollen när vi får lägena. Vi ska gå rakt på mål och vara giriga framför båda kassarna. Det gäller att vi spelar som ETT lag för att kunna ta 3 poäng borta mot Täby.

Vad tror du att det blir för match?

-Jag tror att det kommer bli en jämn match med högt tempo, Täby är nog otroligt revanschsugna efter senaste matchen i SWC så det gäller att vi är påkopplade från start och jobbar hårt i 60 minuter.

I truppen som åkt till Täby saknas lagkapten Camilla Halldén.

Hoppas att ni är med oss på SportExpressen Play. Klockan 15:00 startar matchen och här är en direktlänk till sändningen: Täby FC – Warberg IC