Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Onsdag
16 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Måndag
21 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Hemma
Nykvarn
NYK
Borta
Warberg
WIC

Söndagsmatch i Nykvarn

1 november 2020 09:30
HERR

I detta nu rullar herrlagets buss norr ut på E4, närmare bestämt till Björkestahallen i Nykvarn, lite väster om Södertälje. Klockan 15:00 startar matchen mellan Nykvarn och Warberg. Här kan ni läsa en intervju med Simon Nilsson inför matchen, som sänds på Innebandy.tv/warberg.


Dagens motstånd Nykvarn gör sin andra säsong i Allsvenskan södra och har denna säsong inlett med en vinst, mot Lindås, och två oavgjorda matcher. I seriens första omgång mötte Nykvarn Lerum och den matchen slutade oavgjort, precis som det gjorde mot Malmö i senaste omgången. Utöver det har Nykvarn en omgång mindre spelad än Warberg, då matchen mot Åstorp/Kvidinge fick ställas in pga Covid-19 i Åstorp/Kvidinge.

Warberg kommer till dagens match med en seger i bagaget, det efter att ha spelat ut Örebro i sista perioden i senaste matchen. En av rubrikerna efter den matchen var Simon Nilsson och hans 4 mål, var av 3 i sista perioden. En kanonsöndag helt enkelt?

-Det var verkligen en kanonsöndag! Skönt att det lossnade lite för mig och att jag kan ta med mig en go känsla inför dagens match, säger Simon Nilsson.

Vad säger du annars om din egen inledning på säsongen?

-Jo men jag tycker att det har känts bra. Nu är ju detta andra säsongen i Warberg och jag har fått spela ihop mig med killarna. Vilket i sin tur lett till att jag vågat ta för mig mer och fått ett bättre självförtroende.

Idag väntar match mot Nykvarn, vad har laget pratat om inför matchen?

-Vi har inte pratat så mycket om just Nykvarn, vi har mest fokuserat på oss själva och vad vi gör bra. Vi vill ta med oss den goa känslan vi hade mot Örebro.

Vad blir avgörande i dagens match?

-Avgörande idag kommer vara inställningen. Gäller att hela laget ger 110% matchen igenom, behåller lugnet och följer vår gameplan. Gör vi det så ska det mycket till att Nykvarn lyckas slå oss.

Klockan 15:00 startar matchen i Nykvarn och ni ser den via webbsändningen. Direktlänk till matchen hittar ni här: Nykvarn - Warberg Nu kör vi!