Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Hemma
Lindås
LIND
Borta
Warberg
WIC

Inför bortamötet mot Lindås Rasta IBK

27 januari 2021 08:34
HERR

Ikväll klockan 19:00 startar matchen i Allsvenskan södra mellan Lindås Rasta och Warberg. Här kan ni läsa mer om förutsättningarna inför matchen, som ni kan se på innebandy.tv/warberg.


Dagens match är en tidigare uppskjuten match som hade ordinariespeldatum i november och ligger därför utöver de ordinarie spelschemat. Det betyder med andra ord säsongens första möte mot Lindås Rasta och för den som önskar att slänga sig med frasen derby, så funkar det. Ser vi till antalet spelade matcher hos lagen så spelar Lindås sin fjortonde- respektive trettonde match för Warberg idag och inför dagens möte står lagen på samma antal inspelade poäng.

Lindås Rasta senaste två matcher har varit en vinst, mot Lillån (4-8) samt innan det förlorade laget mot Malmö(6-4), båda matcherna spelades på bortaplan. Warberg har samma statistik på senaste omgångar, förlust på hemmaplan mot Onyx (2-3) och senast vinst borta mot Örebro (4-15). Två spelare att hålla lite utkik på i Lindås är tidigare Pixbospelaren Patrik Malmström samt Albin Jansson som leder respektive innehar andraplatsen i lagets interna poängliga med 29 poäng. Ett namn som kan vara bekant hos Warbergssupporterar är Bua-fostrade Jonathan Åkesson, som spelade för Warberg under några säsonger.

I dagens match saknas Mattias Kongstad.

Under resan till Salming Arena så kommer lagkapten Vidar Tirén att ansvara för Warberg ICs-instagram. Besök vår story och ställ frågor till Vidar eller till annan spelare i laget, på Instagram heter vi Warbergic.

Matchen sänds på Innebandy.tv/warberg och direktlänk till matchen hittar ni här: Lindås Rasta IBK – Warberg IC