Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Söndag
18 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Torsdag
26 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Torsdag
10 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Onsdag
16 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Måndag
21 Dec 1 match
Tisdag
05 Jan 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Warberg
WIC

”Vi ska komma ut med bra energi”

21 november 2020 10:00
HERR

Herrlaget är åter ute på vägarna, idag väntar bortamöte mot Malmö FBC. Herrlagets Isak Stöckel berättar om sina tankar inför dagens match, som tekas igång klockan 13:00. Länk till webbsändningen finner ni i inlägget.


Idag ger sig Allsvenskan in i den 8 omgången med en något släpande tabell. Dagens motstånd Malmö har inlett den Allsvenska säsongen med en vinst efter fulltid och två oavgjorda resultat, varav en vinst efter förlängning. Det gör att skånelaget inför dagens match har sex inspelade poäng, dock släpar lagets matcher pga inställda matcher. Malmö har hittills fått två uppskjutna matcher och Warberg en.

Warberg kommer senast från en seger på hemmaplan mot Åby och ligger inför dagens omgång på en tredjeplats med 12 poäng. I matchen mot Åby var Isak Stöckel, ett av nyförvärven inför säsongen, en av de tongivande spelarna. Isak säger så här om inledningen i Warberg:

-Den första tiden har varit bra skulle jag säga. Det har varit lärorikt att se hur allt fungerar här nere och grabbarna i laget har varit väldigt mottagande och ödmjuka.

Vad säger du om ditt eget spel?

-I mitt egna spel känner jag väl att jag har en del kvar att hämta. Det har inte riktigt släppt så som jag velat, men det känns som de blir bättre och bättre och jag hoppas att de ska börja lossna mer kommande tid.

Idag väntar match mot Malmö vilka förväntningar har du där?

-Det är att lag jag aldrig mött förut så de ska bli väldigt kul att få möta ett ”nytt” lag och se hur dom är, men jag förväntar mig att vi ska va ett bollförande lag som är riktigt sugna på att plocka 3 poäng på bortaplan.

Vad hoppas du av matchen?

-Vi ska komma ut med bra energi och behålla den matchen igenom samt följa våran gameplan, så ska vi få med oss 3 poäng hem till Varberg!

Matchen startar klockan 13:00 och den sänds på innebandy.tv/WarbergIC, direktlänk till matchen hitta ni här: Malmö – Warberg