LAG

Seger mot Lagan efter en stark tredjeperiod.

16 december 2020 21:00
HERR

Det var två jämna perioder innan Warberg satte fart i den tredje, bland annat genom ett hattrick från Joel Birgersson. Totalt blev det 4 mål från hans klubba. Slutresultatet skrevs till 9-3.

Periodsiffrorna blev: 2-2, 2-1, 5-0

Målskyttar i Warberg: Joel Birgersson 4, Filip Erheden 2, Vidar Tirén, Robin Blåberg, Simon Nilsson

Alla matchens mål kan ni se i highlightsen från matchen, som ni hittar här: Highlights

Fyrmålskytten Joel Birgersson var nöjd efter matchen:

-Två jämna perioder där vi inte får in våra lägen och släpper till en del chanser bakåt. I den tredje täpper vi till och kontrollerar matchen lite mer än de tidigare perioderna. Skönt att ta 3p direkt efter uppehållet.

Så här sammanfattade Anton Drake matchen direkt efter:

-Skön start efter ett långt uppehåll utan matcher. Matchen inleds intensivt där vi inte spelar med den kontrollen vi är ute efter. Men ju längre matchen lider så växer vi in i det mer och mer. I den tredje perioden får vi tillslut den utdelningen vi är nöjda med och rinner tillslut ifrån till en bekväm seger.

I och med dagens vinst så klättrar Warberg i tabellen upp till en andra plats med 18 poäng. Som tabellen ser ut nu är det fyra lag som ligger på samma poäng(18), tabellen är dock något släpande då de resterande tre lagen har 2 mer matcher spelade än Warberg.

Herrlaget åker på lördag till Åstorp för jakt på nya poäng. Matchen spelas mot Åstorp/Kvidinge och startar 14:00. Ni ser den på innebandy.tv/Warberg.