Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Onsdag
16 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Måndag
21 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lillån
LIL

Inför herrlagets hemmamatch mot Lillån

10 januari 2021 09:30
HERR

Dags för vårens första match för herrlaget när Lillån IBK kommer på besök till Sparbanken Wictory Center. Matchstart är klockan 16:00 och här kan ni läsa en intervju med Hannes Karlsson inför mötet som sänds på Innebandy.tv/warberg.


Dagens motstånd står som sagt Lillån IBK för. Lagen möttes tidigt under hösten, då var det en målrik tillställning i Örebro idrottshus. Hela 17 mål blev det i matchen som Lillån förde rent målmässigt, slutresultatet skrevs till 9-8 den gången. Lillån har under sina 11 spelade matcher tagit sig upp till en fjärdeplats i tabellen med sina 21 poäng.

De ligger precis som Warberg inte i fas med matcherna, enligt spelschemat tillhör denna match omgång 13. För Warberg blir detta den tioende matchen de spelar, respektive tolv för Lillån. I föregående omgång skulle Lillån möta Åstorp/Kvidinge men fick matchen uppskjuten, precis som Warberg fick mot Karlstad.

I och med att det inte blev någon match för herrlaget i tisdags så istället blev det en internmatch i SWC för herrlaget där matchtröjorna åkte på. Ett moment som gav extra tävlingskänsla till laget och så här säger Warbergs Hannes Karlsson om internmatchen:

-Internmatchen gick bra för laget som jag spelade i. Det var generellt en bra match där vi körde på rejält och det smällde på bra från båda lagen.

Du gör din första säsong i Warberg, vad säger du om ditt eget spel?

-Jag tycker att jag har spelat bra defensivt hela säsongen, vunnit många av duellerna som jag gett mig in i och täckt mycket skott. Men under inledningen av säsongen är jag inte alls nöjd med mitt offensiva spel, där finns det mycket mer att visa. Jag hoppas det släpper nu under andra halvan.

Idag väntar Lillån, vad tror du att det blir för match?

-Jag hoppas de blir åka av! Lillån har en tendens att spela innebandy med låg fart. Så i mellan åt kan det nog bli väldigt lugn innebandy, men tanken är att vi ska driva på den och mala ner dem.

Jämna siffror i senaste mötet, vad blir avgörande för 3 poäng idag?

-Vi måste tro på det vi gör och köra på det 100% genom hela matchen. Vi har tränat på bra nu ett tag och spelar vi som vi gör på träningarna, med samma driv o glöd, så ska vi vinna denna match!

Matchen startar klockan 16:00 och som alltid ser ni matchen på innebandy.tv/warberg, direktlänk till matchen hittar ni här: Warberg IC – Lillån IBK