LIL

Seger mot Lillån

10 januari 2021 18:00
HERR

Det blev en målexplosion från Warberg i den första perioden som la grund till dagens seger mot Lillån. Slutresultatet skrevs till 12-7.

Det tog inte mer än 11 sekunder innan Joel Birgersson, med matchens första skott, hittade nätet bakom Lillåns målvakt. Det skulle bli ytterligare 5 mål i den första perioden för Warberg innan matchen var färdigspelad.

Lillån jobbade sig in i matchen men Warberg höll undan matchen igenom och kunde därmed säkra 3 poäng.

Periodsiffrorna skrevs till: 6-0, 2-1, 4-6

Målskyttar i Warberg: Isak Stöckel 4, Mattias Kongstad 4, Joel Birgersson 2, Robin Blåberg & Filip Kalentun

Se alla målen och highligtsen från matchen här: Warberg IC - Lillån IBK

Isak Stöckel med sju poäng i dagens match kommenterar segern:

“Skönt att vi producerar framåt och att det släpper lite i anfallsspelet. Första två perioderna är stabila men vi har saker att jobba med fortfarande. Tillslut en komfortabel seger. Skönt med en bra start på vårsäsongen.”

I nästa match tar Warberg emot Onyx. Den spelas på söndag den 17 januari klockan 16:00.