Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Onsdag
21 Apr 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Hagunda
HAG

Playoff 2 inleds idag mot Hagunda IF

4 april 2021 08:30
HERR

Playoff 2 inleds idag. Klockan 16:00 tekas matchen igång i Sparbanken Wictory Center och precis som för två år sedan står Hagunda IF på andra sidan planen. Klicka här för att få all information rörande matchdagen.


Alla som följde lagen för två år sedan minns de jämna och tuffa matcherna lagen mellan. Nu ställs lagen återigen mot varandra, men bara ett kan ta sig till SSL. Matchserien spelas bäst av fem, vilket betyder att laget som först når 3 segrar står som vinnare och spelar nästa säsong i SSL.

Vad har Hagunda för lag i år?

Under gårdagen publicerade vi en motståndarkoll på hemsidan, en text om Hagundas lag. Om ni missade den så hittar ni länken till den här: Inför playoff 2, motståndarkoll Hagunda!

Hur sänds matcherna?

Om ni under säsongen köpt er ett abonnemang på innebandy.tv/warberg så loggar ni in på ert konto där som vanligt. Länk till dagens match: Warberg IC – Hagunda IF

Om ni inte köpt abonnemang, då kan ni köpa matchen på Aftonbladet. För att se matchen på Aftonbladet behöver ni ha ett konto hos deras plus-tjänst. Just nu har Aftonbladet ett erbjudande, för 99kr får ni Aftonbladet plus i två månader.
Länk till dagens match: Warberg IC – Hagunda IF

Häng med på uppladdning inför matchen:

Klockan 15:00 startar live-uppsnacket på Warbergs officiella Instagram, warbergic, sändningen leds av Kent Göransson och Mattias ”Bult” Larsson. Gästar idag gör Warbergs huvudtränare Anton Drake samt Jonas Klavberg.

Klockan 15:30 startar sändningen på respektive sändningssida. Sändningen inleds med ett uppsnack om matcherna lagen mellan. Med i sändningen från Warberg är herrlagets sportchef Kimmo Eskelinen.

Klockan 15:50 startar match-sändningen med Kent Göransson och Mattias ”Bult” Larsson på kommentatorsplats.

Vi kommer att sakna ert stöd på läktarna, men hoppas att ni följer oss via sändningarna. Lägg gärna ut bild på er på sociala medier och tagga @warbergic.
Tillsammans mot SSL!