HIF

Förlust mot Hagunda borta med uddamålet!

7 april 2021 22:00
HERR

Det bjöds på en innehållsrik samt målrik match i Fyrishov denna onsdagskväll. Det var två lag som kämpade, men tillslut drog hemmalaget det längsta strået och kunde kvittera matchserien genom dagens uddamålsvinst.

Hagunda kom ut starkt i den första perioden och hade 2-0 på tavlan. Men strax innan periodpaus kunde Warberg reducera. I den andra gick Warberg ifrån och hade under en period tvåmålsledning, och bud på fler. Men istället var det Hagunda som i slutet av den andra akten kunde både reducera och kvittera innan andra pausen.

I den tredje fick Hagunda ett snabbt mål, endast 41 sekunder in och de åter igen tagit ledningen 5-4. Efter det gjordes det varannat mål fram tills att Hagunda satte 7-6. Trots forcering från Warberg i slutet, och spel med 6 mot 5 efter att Kodelja lämnat målet, så blev det ingen kvittering. Med det så vann Hagunda dagens match och nu står det 1-1 i matcher.

Periodsiffrorna skrevs där med till: 2-1, 2-3, 3-2.

Målskyttar i Warberg: Isak Stöckel, Alexander Johansson, Simon Svensson, Mattias Kongstad, Joel Birgersson & Robin Blåberg

Se alla målen i highlightsen från matchen: Hagunda IF - Warberg IC

Nästa match spelas nu på lördag den 11 april klockan 15:00 i Sparbanken Wictory Center. Hoppas att ni är med oss då igen.