Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Tisdag
08 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lagan
LAG

Inför Lagan hemma i SWC

3 oktober 2021 10:00
HERR

Dagens match är mot vårens kvalmotstånd Lagan IBK. Ljungby-laget herrarna mötte i playoff 1, gästar Sparbanken Wictory Center idag klockan 16:00. Tränare Ludwig Bengtsson ger oss sina tankar inför matchen.


Lagan IBK som gör sin fjärde säsong i Allsvenskan tog som bekant den sista kvalplatsen förra säsongen och ställdes så mot herrlaget i playoff 1. Warberg vann två raka matcher mot Ljungby-laget och tog sig då vidare. Nu är det ny säsong och det har hänt endel i laget, två tongivande spelare som Alexander Zoric och Josef Sankell har lämnat för spel i SSL och JIK. Dåvarande huvutränare Christian Guntsch lämnade för Kalmarsund och har ersatts av tidigare sportchefen Christoffer Johansson samt en fjolårets spelare, Alexander Berglund. Lagan har inledde säsongen med förlust mot Malmö, men vann sedan på bortaplan mot FBC Lerum i den andra omgången.

Så här säger tränare Ludwig Bengtsson om dagens match:

-Kul med ny hemmamatch. Lagan på besök blir en repris från förra säsongens play off. Denna gång får vi möjlighet att välkomna vår fantastiska blåa vägg åter. Vi hoppas det blir lapp på luckan.

Hur är läget i laget?

-Veckan har varit utmanande med hög sjukfrånvaro i truppen. Vi kommer till spel med alla utom Hannes Karlsson som varit utslagen hela veckan. Sedan i vilken utsträckning de spelarna som varit frånvarande från och till i veckan spelar återstår att se. Vi har ett lag att ställa på banan.

Hur går tankarna inför dagens match?

-Som vanligt i denna serien så kommer det att krävas bra prestationer från oss för att vinna matcher. Motståndarna vill göra sin bästa match mot oss och de är enkelt för de att hitta drivkrafter. Vi behöver komma in direkt med stort hjärta och energi i spelet för att få till en matchbild som passar oss.

Matchen startar som sagt 16:00 och biljetter köper ni på warberg.ebiljett.nu, det går även att köpa biljett på plats i hallen. Länk till biljettförsäljningen hittar ni här: Warberg IC - Lagan IBK

Matchen kommer också att sändas via Innebandy.tv. Direktlänkt till matchen hittar ni här: Warberg IC - Lagan IBK