Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Inför Karlstad på bortaplan

9 oktober 2021 08:45
HERR

Herrlaget befinner sig nu på väg mot de värmländska skogarna och Karlstad. Dagens match spelas i Colorama Arena klockan 16:00 och ni ser den som alltid på Innebandy.tv.


Det har blivit dags för ytterligare en match i den Allsvenska södra serien. Igår publicerade vi en intevju med ett av lagets nyförvärv, Andreas Grønli där han gav oss delvis sina tankar om dagens möte. Om ni inte läst intervjun hittar ni länk dit här

Idag väntar ett förmodat hett möte mellan Karlstad och Warberg. För det har varit ett antal matcher lagen mellan under de senaste säsongerna, och nog har lagen bjudit på både finlir och kampspel. Ser vi till mötena lagen mellan föregående säsong så blev det 1-1 i matcher, lagen vann sina respektive hemmamatcher. Men mycket har hänt i respektive lag sedan dess. Både på tränarsidan och i trupperna hos båda lagen.

Fokus Karlstad:

Inför säsongen välkomnade Karlstad en helt ny tränarkonstellation. I spetsen och huvudtränare är den tidigare hockeyspelaren Peter Nordström.

Under de senaste veckorna har nog ingen som följer Allsvenskan och Karlstad kunnat undgå att Karlstad-profilerna bröderna Colling lämnat laget en efter en. Under försäsongen var de till antalet fyra. När dagens match tekas igång är de noll. Yngsta brodern William lämnade redan under Silly season. Där efter har Adam, Jesper och Tom lämnat. Bröderna har under flera år varit trotjänare i Karlstad och varit viktiga poängmakare för laget. Men nu har alla bröderna tagit paus/lämnat laget. Utöver ovanstående trio har även Erik Nilsson Allansson lämnat laget.

Karlstad har under de senaste dagarna förstärkt truppen med William Cerwall från ungdomsleden och utifrån har den tjeckiska spelaren Radim Kühnel anslutit. Så sent som igår kväll presenterade Macus Bofeldt på dubbellicens från Skoghall.

Matchen startar 16:00 i Karlstad och om ni inte ser den på plats så sänds den genom innebandy.tv. Direktlänk till matchen hittar ni: Karlstad IBF - Warberg IC