Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Inför Karlstad på bortaplan

9 oktober 2021 08:45
HERR

Herrlaget befinner sig nu på väg mot de värmländska skogarna och Karlstad. Dagens match spelas i Colorama Arena klockan 16:00 och ni ser den som alltid på Innebandy.tv.


Det har blivit dags för ytterligare en match i den Allsvenska södra serien. Igår publicerade vi en intevju med ett av lagets nyförvärv, Andreas Grønli där han gav oss delvis sina tankar om dagens möte. Om ni inte läst intervjun hittar ni länk dit här

Idag väntar ett förmodat hett möte mellan Karlstad och Warberg. För det har varit ett antal matcher lagen mellan under de senaste säsongerna, och nog har lagen bjudit på både finlir och kampspel. Ser vi till mötena lagen mellan föregående säsong så blev det 1-1 i matcher, lagen vann sina respektive hemmamatcher. Men mycket har hänt i respektive lag sedan dess. Både på tränarsidan och i trupperna hos båda lagen.

Fokus Karlstad:

Inför säsongen välkomnade Karlstad en helt ny tränarkonstellation. I spetsen och huvudtränare är den tidigare hockeyspelaren Peter Nordström.

Under de senaste veckorna har nog ingen som följer Allsvenskan och Karlstad kunnat undgå att Karlstad-profilerna bröderna Colling lämnat laget en efter en. Under försäsongen var de till antalet fyra. När dagens match tekas igång är de noll. Yngsta brodern William lämnade redan under Silly season. Där efter har Adam, Jesper och Tom lämnat. Bröderna har under flera år varit trotjänare i Karlstad och varit viktiga poängmakare för laget. Men nu har alla bröderna tagit paus/lämnat laget. Utöver ovanstående trio har även Erik Nilsson Allansson lämnat laget.

Karlstad har under de senaste dagarna förstärkt truppen med William Cerwall från ungdomsleden och utifrån har den tjeckiska spelaren Radim Kühnel anslutit. Så sent som igår kväll presenterade Macus Bofeldt på dubbellicens från Skoghall.

Matchen startar 16:00 i Karlstad och om ni inte ser den på plats så sänds den genom innebandy.tv. Direktlänk till matchen hittar ni: Karlstad IBF - Warberg IC