Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Tisdag
08 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Örebro
ORE

Inför Örebro på hemmaplan

24 oktober 2021 08:30
HERR

Det är söndag och klockan 16:00 tekas herrlagets match mot IBF Örebro igång i Sparbanken Wictory Center. Det är den tredje hemmamatchen för säsongen och är du innebandysugen så köper du din biljett på warberg.ebiljett.nu. Här kan ni läsa lite om dagens förutsättningar inför mötet.


Precis som för vårt damlag hade herrlaget under föregående helg speluppehåll. Det var EFT (Euro Floorball Tournament) för våra landslag och av den anledningen var de högsta serierna på paus. Så två veckor nu sedan senaste matchen, och veckor som inneburit endel frånvaro i herrlaget då spelare varit sjuka. Något som huvudtränare Astbrant pratade om i sin intervj som vi publicerade igår, missade du att läsa den finns direktlänk till den här:
Intervju med Johan Astbrant.

Men till dagens match. Som sagt, tredje hemmamatchen för säsongen väntar. Det är den femte i ordningen sett till serien totalt och idag gästas vi av Örebro. Ett Örebro som under sommaren tappade två av lagets nyckelspelare i form av Marcus Ekengren, som gick till Växjö, och lagkaptenen Markus Lindgjerdet, som gick till Rychenberg i den schweiziska högstaligan. Samtidigt som laget fått in nya unga spelare från lägre divisioner som nu får chansen i Allsvenskan. Ser vi till poängproduktionen i Örebro så toppar Wiktor Johannesson den interna poängligan med sju poäng och Jacob Embretzen strax där bakom med 6 på fyra spelade matcher.

Örebro öppnade serien starkt med två raka segrar, först borta mot Lindås med 6-8 och sedan hemma mot Åstorp med 6-5. Där efter har det blivit två raka förluster, mot Lerum 6-5 och mot Malmö 7-4. Båda spelades på bortaplan. Det gör att Örebro inför dagens match har sex poäng och befnner sig på en sjundeplats i tabellen.

Warberg har som tidigare meddelat endast en tappad poäng på de fyra inlednande matcherna och kommer senast från en seger på bortaplan mot Karlstad. En match som var jämn ända till slutminutrarna av den tredje perioden då laget kämpade till sig en seger. Resultatet skrevs då till 3-6 efter bland annat ett hatt-trick av Mattias Kongstad, som med dessa mål tog sig till toppen av Warbergs interna poängliga.

Matchstart är 16:00 i Sparbanken Wictory Center och vi vill ha dig på läktaren, så har du inte redan köpt din biljett kan du nu göra det på warberg.ebiljett.nu

Om du inte kan se matchen live, så sänds den genom Innebandy.tv/warberg. Direktlänk till sändningen hittar ni: Warberg IC - IBF Örebro
På kommentatorsplats hör ni Kent Göransson och Mathias "Bult" Larsson.

Vi hälsar er varmt välkomna till Sparbanken Wictory Center!