Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lindås
LIND

Dags för västkustderby

6 november 2021 08:15
HERR

Lindås Rasta gästar i eftermiddag Sparbanken Wictory Center i omgång 8 av Allsvenskan södra. Matchstart är 15:00 och här kan ni läsa om förutsättningarna inför dagens batalj.


Historien berättar för oss att det i eftermiddag blir en intensiv och kampfylld innebandy som väntar. Matcherna lagen mellan har varit prestigefyllda möten, och inget annat förväntas av dagens match. Igår gav Joel Birgersson oss sina tankar inför dagens möte, om ni missade det hittar ni intervjuen med Joel här.

Motstånarkollen

Ser vi till starten och tabelläget för Lindås var det inte där nere som laget tippades eller förväntades att vara när serien startade igång för en och en halv månad sedan. Lindåsförsta tre-poängare för säsongen kom i förra omgången när Lagan besegrades med uddamålet på hemmaplan. Poäng har de även plockat mot Åby och Lillån, men förlorat båda i förlängning. Så med endast fem poäng på de inledande sju matcherna så placerar sig dagens motståndare på en elfteplats i tabellen. En position som inte på något sätt reflekterar den trupp om laget har. Ser vi till värvningar inför säsongen så anslöt två starka spelare i form av Jacob Sagmeister, från Höllviken och från Pixbo anslöt forwarden Axel Larsson. Även Lindås-trogna spelare som Albin Jansson och Partik Malmström finns kvar i truppen, sistnämnda som nuvarande poängbästa spelare i Lindås.

Dagens match startar klockan 15:00 i Sparbanken Wictory Center. Biljetter till matchen köper ni på warberg.ebiljett.nu
Det är även möjligt att köpa biljetter på plats i hallen.

Om ni inte kan se matchen på plats så sänds den på innebandy.tv/warberg.
Där hittar ni på kommentatorsplats Kent Göransson och till sin hjälp har han Mathias "Bult" Larsson. Sändningen startar 14:50.