HIBF

Uddamålsförlust mot Höllviken

21 november 2021 19:00
HERR

Det blev en intensiv och kampfylld match, minst sagt där duellerna var många och tempot högt. Gästerna öppnade matchen starkast och tog ledningen tidigt, som höll hela vägen matchen genom. Slutresultatet skrevs till 5-6.

En tidig Warbergsutvisning gav gästerna chansen att spela numerärt överläge redan i den andra matchminuten, och det var ett tillfälle de utnyttjade. 0-1 kom med 2:03 spelat, och det var också gästerna som utökade ledningen till både 0-2 och 0-3 innan Warberg hittade rätt. Eller hittade rätt, Mike Trolle Lind i Höllvikens kasse såg till att Warberg höll sig undan. Men den sista matchminuten av den första perioden kunde Simon Svenssom reducera och perioden gick till paus med 1-3 på tavlan.

Den andra perioden var Warbergs i inledningen och de kan genom Johan Stadin reducera till 2-3. Men istället för att få in 3-3 kommer en kontring och Höllviken går ifrån till 2-4. När perioden gått till paus drar Warberg på sig två utvisningar och känslorna blossar upp. Den tredje perioden inleds alltså med två ljusblåklädda på bänken, och på planen sker spelet i 5-3. Då kan Höllviken gå upp till en 2-5 ledning. Men sen går det snabbt, 3-5 genom Hannes Karlsson kommer i powerplay, och minuten senare gör Mattias Kongstad 4-5 och Warberg har återigen häng. När sen Höllviken drar på dig ytterligare en utvisning finns chanserna att kvittera. Istället är det Höllviken som gör 4-6 strax efter att de blivit fulltarliga. Med drygt två minuter kvar av matchen får Warberg in reduceringen genom Joel Birgersson efter att ha fått spela powerplay i fyra minuter eftersom Simon Larsson åkt på¨ ett matchstraff.

Warberg plockar då ut målvakten, med två minuter kvar men kommer inte närmare. Matchen slutar 5-6.

Vi säger stort tack till Warberg pojkar 12 som spelade pausmatch, otroligt härligt att se herrlagets framtid på planen i pausen. Tack till även Warberg P11, Sandö P10 samt Frillesås P10/11 som besökte oss idag och supportade Supras Warberg.

Isak Stöckel 0+1

Nästa match spelas redan på tisdag den 23 november klockan 19:00 i Sparbanken Wictory Center. Då vankas det publikmatch och gratis entré tackvare våra partners när FBC Lerum kommer på besök.