Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Karlstad
KAR

Herrlaget ställs mot Karlstad i SWC.

22 januari 2022 08:14
HERR

Två månader har gått sedan Warberg herrar senast spelade seriematch i SWC. Idag är det äntligen dags igen, klockan 15:00 gästar Karlstad och här ger tränare Johan Astbrant er hans tankar inför matchen. Det gör även Jesper Larsson som gör sin första match hemma sedan hans återkomst till Warberg.


Det har nästan gått två månader sedan herrlaget senast tekade igång en match i SWC. Senast var den 23 november mot Lerum - idag är det äntligen dags igen.

Karlstad har ha´de en svajig inledning på säsongen där flera spelare även lämnade laget under en relativt kort tid. Nu blåser nya vindar i Karlstad och laget befinner sig för nuvarande på en fjärdeplats i tabellen, med en match mindre spelad än Warberg. När lagen möttes i höstas var det länge resultatmässigt jämnt, det var i slutet på den tredje perioden som Warberg kunde göra ett ryck och tillslut vann matchen med 3-6 på bortaplan.

Nu är det, efter flera framflyttade matcher, äntligen dags för herrarna som sagt att spela igen. Det har varit frånvaror på såväl spelare som ledare under senaste tiden även för herrlaget. Men spelarna precis som huvudtränare Johan Astbrant är tillbaka inför dagens match och så här säger Astbrant om att spela igen:

-Äntligen hemmamatch igen. Äntligen ska vi få spela inför vår härliga publik. Matchen kommer bestå av mycket kamp och fart. Hoppas det ska vara en match för publikens ögon. Ser vi till Karlstad så har de verkligen vaknat till liv och plockat in bra spelts här under jul i Jesper Johansson, en spelare får vi se upp med. Jesper kommer styra spelet från sin backposition.

Hur är läget i laget?

-I vår truppp har så har det varit både lite krasligt hos vissa, men en del som legat i karantän här under veckan. Tack vare de nya restriktionerna så kommer vi så länge inget händer under natten kunna matcha med fullt lag. Visst vi kanske inte haft alla spelare på plats under veckan, men alltid skönt att alla kan komma till spel, säger huvudtränare Johan Astbrant.

Två nya spelare ska återigen presentera sig inför publiken i SWC. Både Jesper Larsson och Max Källerteg har kommit in i truppen sedan senast herrlaget ställde upp för match.
S¨å här säger Jesper Larsson inför dagens match:

-Tillslut så får man äran att återigen dra på sig den blåa tröjan med nummer 19 på ryggen och kliva in i ett kokande SWC. Efter några besvikelser med inställda matcher så är det dags för hemmamatch. Sedan att få göra hemma "comebacken" mot Karlstad som brukar bjuda på härliga matcher med mycket känslor och bra fart känns ju extra roligt. Karlstad började ju svaigt, men verkar hittat formen igen. De har några spetsspelare som vi behöver hålla lite koll på, men annars tycker jag att det mesta ligger på oss själva. Vi har en bra träningsvecka i ryggen och är redo för kampen så det är bara att vänta in och låta domaren blåsa igång.

Matchen startar klockan 15:00.
Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar på warberg.ebiljett.nu.

Observera att ni köper en onumrerad biljett och att vi i hallen har fri sittning i sällskap om max 8 personer. Mellan varje sällskap måste det vara 1 tom stol.
I entrén kontrollerar vi vaccinationsbevis på alla över 18 år, kom ihåg legitimation.

Kan ni inte se matchen på plats så sänds den på innebandy.tv. Idag på kommentatorsplats hittar vi Kent Göransson och Mathias "Bult" Larsson. Direktlänk till matchen här: Warberg IC - Karlstad IBF