Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Warberg
WIC

Dags för bortamatch mot Örebro

29 januari 2022 08:05
HERR

Lagen möttes i slutet av oktober, då hade Warberg hemmaplan. Nu är det herrlaget som sitter i en buss mot Örebro. Matchen tekas igång klockan 14:00 och här kan ni läsa förutsättningarna samt Oliwer Olssons tankar inför mötet.


Lagen möttes tidigt under säsongen. Redan i den femte omgången så gästade Örebro SWC och fick tillslut se sig besegrade av Warberg. Men precis i inledningen av den tredje perioden gick Örebro upp till en 4-6 ledning, där ett effektivt Örebro gjorde mål på sina chanser. Men då stod Warberg, som så många gånger senare under säsongen för en riktigt stark tredjeperiod. Sex raka mål gjorde att Warberg tillslut kunde gå segrande ur matchen med 10-6.

Så här säger backen Oliwer Olssons om säsongen hittills:
-Ser vi till det som varit bra är när matcher har stått och vägt i vågskålen, så har vi alltid hittat ett sätt att vinna matcher. Det är en styrka att alltid kunna dra det längsta strået när det står och väger. Dock har vi varit lite ojämna över våra prestationer under hösten, där finns förbättring.

För att nå kval måste vi så klart fortsätta att vinna matcher, och sätta de delar i spelet där vi inte riktigt kommit upp i nivå på.

Går vi till dagens match så har säsongen för Örebro varit tyngre än vad som kanske förutspåddes inför säsongen. Inför dagens omgång ligger laget på en nioende plats i tabellen med 15 poäng inspelade, på lika många matcher som Warberg i en annars lite släpande tabell.

I dagens laguppställning för Warberg finns inte Edwin Körberg eller Adrian Kodelja med. Förutom dessa herrar så är samtliga spelare på bussen mot Örebro som var med mot Karlstad. Så här säger backen Oliwer Olsson om hur han tror att matchbilden mot Örebro kommer att se ut:

-En match där vi har mycket boll, bra balans i anfallsspelet med kombination av en bra backcheck där jag tror dom ligger i lågt försvarsspelet.

Vad krävs av er för seger?

-Noggrannhet och tålamod, ta vara på de chanser vi skapar under 60 minuter för att ta tre poäng, avslutar Oliwer Olsson.

Klockan 14:00 tekas matchen igång i Idrottshuset i Örebro. Matchen sänds på innebandy.tv. Direktlänk till sändningen hittar ni här: IBF Örebro - Warberg IC