Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Munka-Ljungby
MUN

Seger mot Munka Ljungby

25 augusti 2021 22:00
DAM

Första matchen i Svenska Cupen för damlaget spelades ikväll. På andra sidan planen stod Munka Ljungby och det blev tillslut en stabil seger för Warberg efter 5-1 i tredje perioden. Slutresultatet skrevs till 10-3.


Munka Ljungby tog sig vidare tupp gruppspelet och omgång två efter en övertygande seger mot Onsala med 7-3. I dagens match hade Warberg Sandra Hawerman tillbaka, efter att hon varit krasslig och därav inte spelade matchen mot Pixbo Wallenstam i helgen.

Med undantag för Moa Gregorson, med sin knäkada samt Amanda Johansson som dras med en skada och tillåts därför begränsad speltid, så hade Warberg fullt mannskap till uppställnig. För första gången denna säsong sprang damlaget in på planen i mörkret till applåder från läktaren. Publiken är tillbaka i SWC, inte till fullkapacitet, men ändå väldigt glädjande. Damlaget såg till att bjuda de som tagit sig till hallen på en riktig målkavalkad.

Matchens första mål gjorde gästerna, Warberg kvitterade snabbt därefter genom Sofia Greftén, som under föregående säsonger i Warberg spelat back, nu hittar vi henne som forward. Och det skulle komma ytterligare ett mål och en assist från Grefténs klubba innan matchen var slut. Poängbäst i Warberg var annars Andrea Envall med 2+2 och från Sanna Olssons klubba fick vi se ett hattrick. Backen Amanda Karlsson presenterade sig även i målprotokollet genom sitt första mål i Warberg IC.

Periodsiffrorna skrevs till: 1-1, 4-1, 5-1

Mål + assist: Sanna Olsson 3+0
Andrea Envall 2+2
Sofia Greftén 2+1
Sandra Hawerman 1+1
Malin Andersson 1+1
Amanda Karlsson 1+0
Nellie Wilhelmsson 0+2
Alice Bengtsson 0+1
Svensson 0+1
Pernilla Hermansson 0+1

Redan på fredag är det dags igen för våra damer att spela Svenska Cupen, då möter de Malmö FBC på bortaplan. Den matchen sänds via Innebandy.tv.
Länk till matchen hittar ni här.