Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Warberg
WIC

Inför kvällens match i Svenska Cupen mot Malmö FBC

27 augusti 2021 11:30
DAM

Första matchen i Svenska Cupen är spelad och det blev en seger mot Munka-Ljungby i den. Ikväll väntar Malmö FBC på bortaplan. Hör Sandra Hawermans tankar kring segern och kvällens möte. Ni hittar även direktlänk till sändningen mot Malmö FBC här.


Som tidigare meddelat spelar damlaget gruppspel i den andra omgången av Svenska Cupen. I Warbergs grupp består även av Malmö FBC, IBK Lund samt onsdagens motståndare Munka-Ljungby. Matchen mot Munka-Ljungby slutade i en storseger med 10-3.

Sandra Hawerman, som i den matchen bar kaptensbindeln, säger såhär om matchen:

-Matchen mot Munka-Ljungby var en viktig match för vårt självförtroende. Alla femmorna levererade och vi gjorde många mål på olika sätt. Det var utmanade för oss att ha så mycket boll i anfallszon och hela tiden driva upp tempot, men det är precis det som krävs inför denna säsongen för att fortsätta vår utveckling. Vi hade tålamodet under 60 minuter och tillslut orkade de inte mer och vi kunde dra ifrån. Positivt med mål i powerplay och vi njöt av att få ha publik i SWC!

Ikväll väntar nästa match i gruppen, och då står Malmö FBC för motståndet. Klockan 19:00 tekas matchen i Baltiska Hallen igång.

Sandra Hawerman säger så här om det stundande mötet:

-Självförtroendet från torsdagens match tar vi nu med oss in i kvällens match mot Malmö där vi kommer få hantera en tuffare matchbild. Nu gäller det att kunna kombinera hårt jobb nere i vår försvarszon tillsammans med ett anfallsspel med snabba bollförflyttningar och intiativ, likt i torsdags. Det kommer även finnas möjligheter till fina kontringar där vi kan straffa dem. Malmö är ett lag som spelar fysiskt så närkampsspelet blir en viktig nyckel också.

Direktlänk till dagens match: Malmö FBC - Warberg IC

Kvällens match sänds via innebandy.tv. För att se matchen kan ni antingen köpa den separat för 79kr. Alternativt kan ni köpa ett abonnemang, 79kr/månaden kostar det och då kan ni också se damlagets match på söndag mot IBK Lund. Abonnemanget har ingen bindningstid.