Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Onsdag
07 Sep 1 match
Fredag
09 Sep 2 matcher
Söndag
11 Sep 2 matcher
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Idag 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Warberg
WIC

Inför kvällens match i Svenska Cupen mot Malmö FBC

27 augusti 2021 11:30
DAM

Första matchen i Svenska Cupen är spelad och det blev en seger mot Munka-Ljungby i den. Ikväll väntar Malmö FBC på bortaplan. Hör Sandra Hawermans tankar kring segern och kvällens möte. Ni hittar även direktlänk till sändningen mot Malmö FBC här.


Som tidigare meddelat spelar damlaget gruppspel i den andra omgången av Svenska Cupen. I Warbergs grupp består även av Malmö FBC, IBK Lund samt onsdagens motståndare Munka-Ljungby. Matchen mot Munka-Ljungby slutade i en storseger med 10-3.

Sandra Hawerman, som i den matchen bar kaptensbindeln, säger såhär om matchen:

-Matchen mot Munka-Ljungby var en viktig match för vårt självförtroende. Alla femmorna levererade och vi gjorde många mål på olika sätt. Det var utmanade för oss att ha så mycket boll i anfallszon och hela tiden driva upp tempot, men det är precis det som krävs inför denna säsongen för att fortsätta vår utveckling. Vi hade tålamodet under 60 minuter och tillslut orkade de inte mer och vi kunde dra ifrån. Positivt med mål i powerplay och vi njöt av att få ha publik i SWC!

Ikväll väntar nästa match i gruppen, och då står Malmö FBC för motståndet. Klockan 19:00 tekas matchen i Baltiska Hallen igång.

Sandra Hawerman säger så här om det stundande mötet:

-Självförtroendet från torsdagens match tar vi nu med oss in i kvällens match mot Malmö där vi kommer få hantera en tuffare matchbild. Nu gäller det att kunna kombinera hårt jobb nere i vår försvarszon tillsammans med ett anfallsspel med snabba bollförflyttningar och intiativ, likt i torsdags. Det kommer även finnas möjligheter till fina kontringar där vi kan straffa dem. Malmö är ett lag som spelar fysiskt så närkampsspelet blir en viktig nyckel också.

Direktlänk till dagens match: Malmö FBC - Warberg IC

Kvällens match sänds via innebandy.tv. För att se matchen kan ni antingen köpa den separat för 79kr. Alternativt kan ni köpa ett abonnemang, 79kr/månaden kostar det och då kan ni också se damlagets match på söndag mot IBK Lund. Abonnemanget har ingen bindningstid.