Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Helsingborg
FCH

Oavgjort i första matchen mot FC Helsingborg

12 september 2021 21:15
HERR

Matchen mot Helsingborg blev en otroligt jämn tillställning denna söndagseftermiddag i Sparbanken Wictory Center. Slutresultatet skrevs till 3-3 och det är uppdukat för ett rafflande avgörande i Helsingborg på tisdag.


Det var ett piggt och hungrigt Warberg som kom till match i den tredje omgången av Svenska Cupen. På andra sidan ställde Helsingborg upp, och hängde inte riktigt med till att börja med. För det var genom en utvisning på en gästande spelare som ledde till det första målet för hemmalaget. I powerplay tar Warberg ledningen genom Isak Stöckel. Helsingborg skulle dock hinna kvittera innan matchen gick till första paus.

I den andra perioden var det gästerna som tog ledningen med dryga sju minuter spelade. Men strax därefter drabbas Helsingborg av sin tredje utvisning, och Mattias Kongstad hittar nätet bakom Qvarfordt i Helsingborgsmålet i numerärt överläge. Det var en tuff match med många situationer som kan diskueras, och det var också med spelare på utvisningsbänken som hälften av matchens mål kom till. Så när Warberg drabbades av en 2+2 utvisning i den andra perioden kom 2-3 målet.

I den sista perioden jagade Warberg kvittering, och tillslut kom den också genom Simon Svensson. Matchen slutade oavgjort efter en livlig tillställning framför en hurrande publik på läktaren i Sparbanken Wictory Center. En publik som återigen fick se Adrian Kodeja i målet göra flertalet svettiga räddningar.

Periodsiffrorna skrevs till: 1-1, 1-1, 1-0

Se highlights från matchen: Warberg IC - FC Helsingborg

Mål & Assist:
Isak Stöckel 1+0
Mattias Kongstad 1+0
Simon Svensson 1+0
Hannes Karlsson 0+2
Joel Birgersson 0+1

Nästa match är det dags för på tisdag i Helsingborg. 19:00 tekas den igång och vinnaren går vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen.