Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Helsingborg
FCH

Svenska Cupen – Warberg mot Helsingborg

11 september 2021 17:00
HERR

Imorgon klockan 17:00 är det dags för den första matchen i omgång 3 av Svenska Cupen, där vi som tidigare presenterat, står SSL-laget FC Helsingborg på andra sidan planen. Läs här en kort intervju med Mattias Kongstad om hans tankar från senaste träningsmatchen till vad som väntar imorgon.


Vi närmar oss start i dubbelmötet mot SSL-laget Helsingborg och det är ett taggat Warberg som ställer upp imorgon, i alla fall om vi ser till urladdningen som skedde föregående helg mot kommande seriemotståndaren Lindås. Där blev det tidigt en tydlig matchbild där Warberg hade övertaget. Slutresultatet blev hela 10–1.

En av de som utmärkte sig den matchen var Mattias Kongstad som säger så här om den segern:

-Helt klart godkänd match över 60 minuter. Vi hade några dalar i matchen där vi inte spelade jättebra, men över lag så tycker jag att vi gjorde en bra insats.

Och för egen del lossade det i målskyttet.

-Ja äntligen! Har varit rätt så bedrövlig i några matcher. Fick köldskador när jag tog i min klubba. Skönt att det lossnade lite.

Härnäst väntar Helsingborg i Svenska Cupen, vad förväntar du dig för matcher?

-Helsingborg har ett bra lag på pappret så det ska bli riktigt roliga matcher att spela. Det blir en rolig utmaning för oss. Vi får träna mer försvar och omställningar än vad vi gjort de senaste matcherna.

Det kommer att vara fri entré till SWC imorgon, södag. Men observera att det är fortfarande publikrestriktioner. Ett sällskap får max sitta 8 personer tillsammans och det måste vara 1 meter mellan varje sällskap. Vilket betyder att vi har begränsad kapacitet.

Matchen kommer även att sändas via Aftonbladets Sportbladet. För att se matchen måste ni ha Aftonbladet plus som kostar 99kr i månaden och är helt utan bindningstid. Ni hittar sändningen under tv.aftonbladet.se eller så klickar ni på länken nedan så kommer ni direkt till matchen.

Direktlänk till sändningen: Warberg IC - FC Helsingborg