Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Warberg
WIC

Inför Sirius på bortaplan

9 oktober 2021 08:00
DAM

Säsongens tredje bortamatch spelas i bekanta IFU Arena, motståndet Sirius för. Matchstart är 16:00 och ni ser matchen som alltid på SportExpressen Play.


Det är andra resan på en vecka för damlaget. Förra söndagen var det Mora och nu är det ut på vägarna och mot Uppsala som gäller. Efter tre poäng senast så är det en god stämning i truppen när dagens match börjar att närma sig. Hanna Svensson berättade om sina tankar efter den matchen i en intervju igår, missade ni den kan ni läsa den här: Intervju Hanna Svensson.

Dagens motståndarlag:

Men Mora matchen får vi nu lägga bakom oss och fokuera på dagens motstånd, Sirius. Det är tre spelare i Sirius som tillhör den nuvarande landslagstruppen. För två säsonger sedan anslöt målvakten Matilda Östlund Visén från Täby, inför denna säsong kom Amanda Delgado Johansson tillbaka efter att hon lämnat Umeå bakom sig efter flera år i IKSU och senaste i Thorengruppen. Tredje landslagsspelaren är Klara Molin som varit i föreningen under flera säsonger, och är ursprungligen från Uppsala. Sistnämnda också lagkapten och poängbäst hittills denna säsong.

Sirius har inlett säsongen med tre segrar, borta mot Falun 2-3, hemma mot Lund 7-0, borta mot Malmö 2-3. Samt förlust hemma mot Thorengruppen 4-11.

Precis som för Warberg blir det lagets femte match.

Warberg inledde som bekant mot Täby där de fick med sig 1 poäng, efter det följde två förluster. Först borta mot Thorengruppen 13-3, sedan hemma mot Pixbo 3-13. Sen blev det vinst borta mot Mora 2-3.

Warberg åker till Uppsala utan Cecilia Habib Westh och Camilla Halldén, i övrigt är det fulltmannskap.

Matchen i Uppsala startar klockan 16:00 och som alltid så sänds den på Sport Expressen Play. Om ni inte ännu köpt abonnemang kan ni göra det genom denna länk: Teckna abonnemang hos SportExpressen Play

Annars kan ni köpa matchen för 139kr, länk till sändningen:
IK Sirius FBC - Warberg IC