Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Damlaget möter Karlstad på bortaplan

30 oktober 2021 08:15
DAM

Klockan 14:30 tekas den sjunde omgången i damernas SSL igång i Colorama Arena mellan Karlstad IBF och Warberg IC. Mötet sänds som alla SSL matcher på Sportexpressenplay.se och här kan ni läsa delvis om förutsättningarna inför mötet men även hitta länk till sändningen.


Vi är framme vid lördag och matchdag för våra damer i SSL. Dagens möte spelas mot tabell fyran Karlstad IBF.

Karlstad gjorde under silly season några starka värvningar som stärkte upp den trupp som under föregående säsong jobbade sig samman. Från Endre så anslöt både Linnea Wallgren, och även Rebecca Heed Arvidsson, även om tongångarna från början lät som att den rutinerade backen från början skulle lägga klubban på hyllan. Laget förstärktes ytterligare när Adina Augustsson och Alexandra Terner anslöt från Mora.

Karlstad har öppnat säsongen starkt och har på de sex inledande matcherna endast en förlust efter ordinarie speltid. Den kom i senaste omgången, då borta med uddamålet mot Pixbo, som vi tidigare nämnt är ett på förhand topptippat lag. Innan det förlorade det värmländska laget borta mot Västerås Rönnby. Annars är det idel segrar, Lund, Mora, Jönköping samt Endre har besegrats under inlendningen, även i den ordning som de står uppradade.

Damlaget spelar sin sjunde match i ordningen. Senast blev det förlust hemma mot Västerås Rönnby, men omgångarna innan det blev det två raka segrar. Ser vi till tabelläget så är det tajt, sju lag ligger inom en tre-poängsintervall, i en serie där varje poäng kommer att bli viktig.

Ta bilen eller kollektivtrafiken till Colorama Arena, eller se matchen från TV-soffan där hemma. Ni ser matchen som alltid genom sportexpressenplay och direktlänk till matchen har ni här: Karlstad IBF - Warberg IC