Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Warberg
WIC

Damlaget möter Karlstad på bortaplan

30 oktober 2021 08:15
DAM

Klockan 14:30 tekas den sjunde omgången i damernas SSL igång i Colorama Arena mellan Karlstad IBF och Warberg IC. Mötet sänds som alla SSL matcher på Sportexpressenplay.se och här kan ni läsa delvis om förutsättningarna inför mötet men även hitta länk till sändningen.


Vi är framme vid lördag och matchdag för våra damer i SSL. Dagens möte spelas mot tabell fyran Karlstad IBF.

Karlstad gjorde under silly season några starka värvningar som stärkte upp den trupp som under föregående säsong jobbade sig samman. Från Endre så anslöt både Linnea Wallgren, och även Rebecca Heed Arvidsson, även om tongångarna från början lät som att den rutinerade backen från början skulle lägga klubban på hyllan. Laget förstärktes ytterligare när Adina Augustsson och Alexandra Terner anslöt från Mora.

Karlstad har öppnat säsongen starkt och har på de sex inledande matcherna endast en förlust efter ordinarie speltid. Den kom i senaste omgången, då borta med uddamålet mot Pixbo, som vi tidigare nämnt är ett på förhand topptippat lag. Innan det förlorade det värmländska laget borta mot Västerås Rönnby. Annars är det idel segrar, Lund, Mora, Jönköping samt Endre har besegrats under inlendningen, även i den ordning som de står uppradade.

Damlaget spelar sin sjunde match i ordningen. Senast blev det förlust hemma mot Västerås Rönnby, men omgångarna innan det blev det två raka segrar. Ser vi till tabelläget så är det tajt, sju lag ligger inom en tre-poängsintervall, i en serie där varje poäng kommer att bli viktig.

Ta bilen eller kollektivtrafiken till Colorama Arena, eller se matchen från TV-soffan där hemma. Ni ser matchen som alltid genom sportexpressenplay och direktlänk till matchen har ni här: Karlstad IBF - Warberg IC