Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Endre
END

Endre IF gästar Sparbanken Wictory Center

18 december 2021 07:30
DAM

Det har återigen blivit dags för Warbergs damer att spela på hemmaplan i Sparbanken Wictory Center. Kom till hallen klockan 15:00 för att hinna till tekning i matchen mot gotlandslaget Endre. Biljetter köper ni på warberg.ebiljett.nu.


Damernas SSL-serie rullar vidare när vi idag är framme vid den tolfte matchen för Warbergs damer, som har en mer spelad då hemmamatchen mot Thorengruppen flyttats fram. Det är idag tabell åttan Warberg som tar emot fyran Endre i en viktig match för båda lagen. Mellan lagen skiljer endast tre poäng i en tabell där tre lag har nu 17 poäng i jakten uppåt, medans Warberg och Malmö jagar närmast bakom.

Endre kommer endast från en förlust i första matchen efter VM-uppehållet. De tog under föregående helg emot Västerås Rönnby på hemmaplan, och förlorade med uddamålet. Den tillsammans med de två matcherna innan uppehållet gör att Endre har tre raka förluster, en trend som vi kan förutsätta att de önskar bryts idag. I Endres trupp hittar vi två nyblivna VM-guld medaljörer, i målvakt Frida Görtz och Ellen Bäckstedt, sistnämnda en offenstiv kraft som leder lagets interna poängliga. Inte nog med de spelarna så finns även Anna Jakobsson även hon med VM-guld på meritlistan, även Isabelle Gerig är att se upp med offenstivt.

Warberg som under föregående helg hade nästan en helg femma på sjuklistan kan till dagens match glädja sig med att kapten Hawerman är tillbaka i laget, tillsammans med Camilla Halldén och Amanda Karlsson. Och precis som Endre vill laget bryta en trend, med två förluster för Warberg i de senaste mötena kommer laget att göra allt för att bryta den trenden mot Endre. Det kommer med andra ord att bli en riktigt underhållande match i Sparbanken Wictory Center.

Ni är välkomna klockan 15:00 när matchen tekas igång. Biljetter till matchen hittar ni på warberg.ebiljett.nu - ni kan även köpa biljett direkt i dörren.

Kan ni inte vara på plats i Varberg sänds matchen självklart som alltid genom SportExpressen. Direktlänk till matchen: Warberg IC - Endre IF

Vid samtliga matcher i Sparbanken Wictory Center från den 1 december kommer Warberg Innebandy att ha kontroll av vaccinationsbevis i kombination med legitimation för dig som är över 18 år. Så se till att ha laddat ner ditt vaccinationsbevis eller ha det utskrivet. Glöm inte heller att ta med legitimation för att verifiera dig.

Vi önskar er varmt välkomna.