Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Thorengruppen
TTG

Dags för säsongens andra möte mot Thorengruppen

12 november 2021 08:30
DAM

Det är fredagskväll och det vankas SSL-match i Sparbanken Wictory Center när serieledarna och Svenska Cupen vinnarna Thorengruppen kommer på besök. 19:00 startar matchen, här hittar ni länk till både biljettförsäljningen och webbsändningen.


Det är andra mötet för säsongen, och sista, mot vad som vi får kalla Sveriges (världens?) bästa innebandylag just nu. Alla som följer och intresserar sig för innebandy har knappats kunnat undgå den framfart som Thorengruppen har denna säsong. Med nästan samma trupp som föregående säsong har de tagit samtliga poäng i inledningen av säsongen, med ofta också med dubbla siffror. Föregående helg vann dagens gäster den första upplagan av Svenska Cupen, när Pixbo Wallenstam besegrades i förlängningen. Vi gratulerar Thorengruppen till segern.

Dagens match hade ordinarie speldatum i januari, men flyttades på grund av Thorengruppens deltagande i Champions cup vilket gör att detta blir som sagt returmötet redan nu under hösten. Annars brukar alla lag mötas under hösten och sedan igen på våren. När lagen möttes första gången för säsongen redan i seriepremiären, blev det en tung afton för Warbergs damer. Matchen slutade då 13-3.

Idag är det chans till revansch för damlaget när de får spela på hemmaplan, också med en seger på just hemmaplan färskt i minnet. Dagens match tekas igång klockan 19:00 och biljetter köper ni på warberg.ebiljett.nu.

Om ni inte kan se matchen på plats i Sparbanken Wictory Center så sänder SportExpressen Play den självklart, länk dit: Warberg IC - Thorengruppen