Lördag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
19 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Torsdag
15 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Nacka
NIBK

Inför match- Nacka

20 november 2022 09:09
DAM

Under söndagen väntar Nacka hemma i Sparbanken Wictory Center. Här får du förutsättningarna inför matchen.


Efter ett uppehåll i seriespelet är det nu äntligen dags för hemmamatch igen. En match där Lisa Andersson för första gången finns med i laguppställningen redo för spel efter sin skadefrånvaro.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortsatt indisponibla p g a skador. Julia Gustafsson missar också matchen p g a hjärnskakning. Det finns även ett litet frågetecken för Emma Thorsson.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Vi har haft två bra veckor under ledigheten med spelare tillbaka från skador och bra fart och intensitet i träningsverksamheten. Vi har hamnat på plus igen när det kommer till känsla och kvalité under veckorna vilket känns skönt. Även om vi har haft en tung inledning resultatmässigt så tycker jag att vi nu är på gång igen och det känns som att vi blir bättre och bättre varje vecka.

Om motståndaren Nacka

Nacka lyckades förra säsongen ta sig till slutspel för första gången sedan laget tog klivet upp i SSL. Det blev dock respass i kvartsfinalen mot Pixbo Wallenstam. Inför den här säsongen så har man, precis som Warberg, haft en del omsättning på spelare i sin trupp. På minussidan märks främst Saga Emtell som gick till Rönnby medan hemkomsten för Philippa Blom märks främst på plussidan. Den senare är också den spelaren som har stått för en stor del av Nackas målproduktion den här säsongen. Säsongsinledningen har annars varit lite blandad för laget från Stockholms östra förorter med tre segrar på åtta matcher.

Burmans tankar om Nacka

-Nacka är ett bra lag där deras främsta styrka är omställningsspelet och deras defensiv. Vi behöver vara noggranna med bollen samtidigt som vi inte kan bli rädda. Vi behöver ha en pondus defensivt och offensivt samtidigt som vi inte får bli naiva. Det ska bli skönt att komma igång med matcherna regelbundet igen.

Så här ser du matchen

Live på plats i Sparbanken Wictory Center - Köp din biljett här!

Streama på SportExpressen - Länk till sändningen här!