Söndag
04 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Torsdag
15 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Warberg
WIC

Inför match- Falun

4 december 2022 09:14
DAM

Under söndagen reser damlaget till Falun för match i Guide Arena. Här får du förutsättningarna inför matchen.


Bussen rullade från Varberg på söndagsmorgonen med destination Dalarna och Falun för match mot topplaget IBF Falun.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortfarande indisponibla p g a skador. Julia Gustafsson saknas fortfarande p g a hjärnskakning. Även Amanda Svanström och Ida Hawerman saknas p g a sjukdom.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Vi har haft en lite stökigare vecka med en del sjukdomar och halvskavanker. Senaste tiden har vi varit ganska förskonade men har nu drabbats. Det har ju självklart påverkat vår träningsvecka men de som har varit tillgängliga har krigat på och känns redo. Vi har haft en bra känsla sista veckan och tre raka segrar ger extra energi till gruppen vilket har märkts tydligt. Nu gäller det att vi tar vara på det och är noggranna med det som gjort att vi lyckats. Så att vi kan fortsätta ha en uppåtgående trend.

Om motståndaren Falun

Falun har de senaste säsongerna vandrat uppåt i SSL-tabellen med en uttalad målsättning att nå SM-final den här säsongen. Laget har också förstärkts med framför allt landslagsspelare från Mora och Jönköping i form av målvakten Jenny Axelsson, centern Ellen Svensson samt målfarliga duon Moa Jakobsson och Moa Gustafsson. Inför den här säsongen värvades även Clara Forssén från Thorengruppen. En spelare som även var aktuell för Warberg.

Burmans tankar om motståndet

-Falun är ett lag fyllt med stjärnspelare och som över tid aspirerar på guldet. Vi kommer möta ett lag som vill ha väldigt mycket boll och trycka ner oss djupt i egen zon. Det kommer bli viktigt att vi är närvarande mentalt och kan ta vara på ytorna som blir när vi har bollen. Att vi vågar utsätta dem för lite jobbiga frågor. Då tror jag det blir en intressant match. Vi tar med oss mycket från matcherna senaste veckan, där vi verkligen visar närvaro och levererar väldigt starka arbetsinsatser. Då lägger vi en bra grund för att vinna matchen.

Så här ser du matchen

Streama på SportExpressen- Länk till sändningen här!