Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Kalmarsund
KAL
Borta
Warberg
WIC

Inför match- FBC Kalmarsund

18 december 2022 10:10
DAM

Under söndagen reser damlaget till Kalmar för match i SBB Arena. Här får du förutsättningarna inför matchen.


Bussen rullade från Varberg på söndagsmorgonen med destination Kalmar för match mot FBC Kalmarsund.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortfarande indisponibla p g a skador. Julia Gustafsson saknas fortfarande p g a hjärnskakning. Även Amanda Svanström saknas p g a personliga skäl.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Vi tar med oss mycket positivt från matchen mot Thorengruppen även om det aldrig är roligt att förlora. Vi har gjort en bra träningsvecka och känns rejält revanschsugna, både från de två senaste matcherna men också efter matchen mot Kalmarsund i premiären. Ska bli skönt att få en sista match innan julledigheten!

Om motståndaren Kalmarsund

Kalmarsund inledde säsongen starkt som nykomling med segrar i fyra av de fem första seriematcherna, inklusive premiärvinsten borta mot Warberg med 8-6. I de fem senaste matcherna har det nu istället blivit endast en seger, så formen är kanske inte lika bra som i början av serien. Laget leds poängmässigt av Matilda Sjödin och Moa Tschöp, ackompanjerade av Amanda Lind och Ida Samuelsson.

Burmans tankar om motståndet

-Kalmarsund har en väldigt bra förstaformation som vi kommer behöva se upp med. Känslan från matchen senast mot dem var att vi gav bort matchen i andra perioden. Vi gjorde i mångt och mycket en ganska bra prestation men dippen i mitten på andra perioden var för stor. Den läxan har vi lärt oss!

Så här ser du matchen

Streama på SportExpressen- Länk till sändningen här!