Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Warberg
WIC

Inför match- Täby FC IBK

22 januari 2023 09:00
DAM

Under söndagen åker damlaget till huvudstadens norra förorter för match mot Täby. Här får du förutsättningarna inför den matchen.


Viktorian hemma mot Malmö senast är lagd till handlingarna. Nu väntar en tuff bortamatch mot Täby som ligger på samma poäng som Warberg i serien.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortfarande indisponibla p g a skador. Även Camilla Halldén saknas på grund av skada.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Vi gjorde säsongen bästa prestation senast mot Malmö sett till stabilitet och kontroll på matchbilden. Jag tycker vi närmar oss det Warberg jag vill att vi ska vara. Nu är det viktigt att vi kan ta med det positiva och fortsätta bygga på det vi gjorde senast. För det var väldigt bra!

Om motståndaren Täby

Täby siktar på att gå till slutspel den här säsongen och vill därmed göra en bättre prestation än förra säsongen när man slutade på en tiondeplats. Laget leds av rutinerade spelare som Ranja Varli och Lisa Carlsson tillsammans med målskyttarna Vilma De Gysser och Julia Croneld. Formen just nu är att laget kommer från tre raka förluster i matcher mot Lund, Thorengruppen och Rönnby. Så för att haka på slutspelståget är man nog sugna på att vinna hemma mot Warberg.

Burmans tankar om motståndet

-Täby är ett rutinerat och fysiskt starkt lag med flera klasspelare. Vi behöver komma upp i samma nivå som senast, vara smarta med bollen och i synnerhet hur vi spelar upp den. Täby är aggressiva i egen zon och bra på att vända spelet så vi behöver vara påkopplade där.

Så här ser du matchen

Streama på SportExpressen- Länk till sändningen här!