Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Hemma
Nacka
NIBK
Borta
Warberg
WIC

Inför match- Nacka

25 februari 2023 09:00
DAM

Under lördagen spelar damlaget en spännande och viktig match i Ormingehallen i Nacka. Här får du förutsättningarna inför den matchen.


Kampen om poängen och placeringarna i seriespelet går vidare. Nu mot Nacka som jagar poäng för att kunna fortsätta spela i SSL även kommande säsong.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Camilla Halldén är indisponibla p g a skador. Frågetecken finns även för Clara Lindberg och Louise Hedkvist p g a skada och sjukdom.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Viktigt att vi vann senast. Vi hade tre raka förluster och det var väldigt viktigt att vi bröt den trenden och tog två poäng. Vårt egna slutspel startade senast mot Åkersberga och fortsätter över kommande tre matcher. Vill vi uppleva ett slutspel är det nu de kommer avgöras. Träningsveckan har varit bra, vi har lagt lite mer fokus på vårt försvarsspel denna veckan.

Om motståndaren Nacka

Nacka inledde årets säsong med tre segrar i de fem första omgångarna. Efter det så har det bara blivit en trepoängare, som kom i hemmamatchen mot Sirius. Det gör att Nacka just nu ligger på en nedflyttningsplats i SSL. Det är så klart en liten missräkning med tanke på att laget gick till en historisk första slutspelsplats förra säsongen. Framåt utmärker sig spelare som Philippa Blom och Ida Hultman, medan Vilde Rundfloen är den som styr i de bakre leden.

Burmans tankar om motståndet

-Nacka är ett bra lag som är starka i omställningsspelet i synnerhet. Det gäller att vi är bra i värderingsspelet, inte slarvar i uppspelsfasen utan är tydliga och rejäla i de delarna. Det kommer bli en viktig del!

Så här ser du matchen

Streama på SportExpressen- Länk till sändningen här!