Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Endre
END

Inför match- Endre IF

3 mars 2023 10:00
DAM

Under fredagen gästas damlaget av Endre från Gotland för en spännande match i den fortsatta jakten på slutspel. Här får du förutsättningarna inför den matchen.


Efter straffsegern borta mot Nacka är det återigen dags för hemmamatch i Sparbanken Wictory Center. Senast lagen möttes gick Warberg segrande ur striden med 6-2 på bortaplan i ICA Maxi Arena.

Truppstatus

Natalie Hjertberg, Camilla Halldén och Louise Hedkvist är fortsatt indisponibla p g a skador. Även frågetecken för Ida Hawerman p g a sjukdom.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Veckan har varit bra. Dock har vi fortsatt haft tungt med sjukdomar och skador vilket har gjort att träningsverksamheten inte riktigt varit där man vill. Segern mot Nacka var väldigt viktig och skön. Jag tycker inte vi gör något bra prestation men starkt att återigen hitta en väg att vinna matchen.

En inspirerande helg, med två matcher som betyder jättemycket. Laget känns taggat och fokuserat på vad som komma skall.

Om motståndaren Endre

Endre är och har varit ett stabilt slutspelslag med siktet inställt på de ädlaste medaljerna under många säsonger. Just nu ligger laget på en sjätteplats och behöver vinna några matcher till för att inte riskera att missa slutspel. Laget kommer från två raka segrar mot Sirius och Nacka, men hade dessförinnan fem raka förluster. Så det är svårt att riktigt veta formen för tillfället, även om den verkar vara på uppåtgående. Poängmässigt är det framför allt Elin Roos och Ellen Bäckstedt som leder laget framåt.

Burmans tankar om Endre

-Endre är i grunden ett väldigt bra lag med tydlig spets i sin första formation. Vi kommer behöver göra de viktiga sakerna som vi alltid pratar om - arbetsinsats, duellspel, täcka skott och vara beredda att betala priset för att vinna. Det är två lag som behöver vinna matchen för att haka på slutspelsplatserna på allvar. Det drar ihop sig och nu finns inget utrymme för att inte vara där och tävla.

Så här ser du matchen

Live på plats i Sparbanken Wictory Center - Köp din biljett här!

Streama på SportExpressen - Länk till sändningen här!