Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Falun
FAL

Inför match- Falun

11 mars 2023 11:18
DAM

Dags för säsongens sista hemmamatch när Falun står för motståndet. Här får du förutsättningarna inför matchen.


Truppstatus

Natalie Hjertberg, Camilla Halldén och Louise Hedkvist är fortsatt indisponibla p g a skador.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Förra helgen var tuff och blev inte alls som vi hade tänkt. Vi gör överlag två svaga insatser i ett läge där mycket avgörs om vi ska ha chans att förlänga säsongen eller inte. Träningsveckan har varit bra, jag tycker laget har samlat ny kraft inför avslutningen och vi har även fått tillbaka spelare från sjukdom vilket varit behövligt. Vi har nu sista hemmamatchen för säsongen och ska göra allt för att bjuda på en fin insats.

Om motståndaren Falun

Falun har etablerat sig som ett slutspelslag och slåss just nu om fjärdeplatsen med Täby om fjärdeplatsen i serien, vilket ger en hemmaplansfördel i kvartsfinalspelet. Laget kommer från tre raka segrar mot Täby, Sirius och Åkersberga. Så formen är god. Framåt handlar mycket om landslagsspelaren Moa Gustafsson som hittills har producerat över 60 poäng. Senast lagen möttes i Falun så tog hemmalaget en komfortabel 5-1-seger.

Burmans tankar om Falun

-Falun är ett väldigt bra lag. Vi hade stora problem mot dem borta i att komma rätt i egen zon. Men att också skapa chanser, så den läxan behöver vi ha lärt oss idag. Vi kommer behöva vara rejäla i duellspelet och jobba jäkligt hårt för att få till en matchbild som passar oss. Då har vi bra chans att vinna matchen. Jag tycker laget har sett bra ut i veckan och känslan är att alla verkligen vill avsluta säsongen på hemmaplan med att göra en riktigt bra prestation men också vinna matchen. Vi har haft ett otroligt fint stöd hela säsongen och det är vi extremt tacksamma för och det vill vi visa idag!

Så här ser du matchen

Live på plats i Sparbanken Wictory Center - Köp din biljett här!

Streama på SportExpressen - Länk till sändningen här!