Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
02 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Hemma
Partille
PAR
Borta
Warberg
WIC

Inför kvalmatch 2-Partille IBS

22 mars 2023 09:00
HERR

Ikväll är det dags för rond två i kvalserien mot Partille. Förutsättningarna är enkla. Vid seger är Warberg vidare till nästa runda, vid förlust väntar en tredje avgörande.


Efter den så viktiga segern i första mötet har Warberg skaffat sig matchboll i matchserien mot Partille. Bäst av tre har både sin charm och skräck i att första matchen är så vital. Ny seger och Playoff 2 är säkrat, förlust innebär en tredje avgörande hemma på lördag. Mötet i Partillebohallen under onsdagskvällen spelas inför en slutsåld arena. Visserligen får det bara plats 380 åskådare, men ändå. Minst 100 av dessa är Warbergs-fans så laget kan räkna med ett gott stöd från läktarhåll trots bortaplan. Partille har dock visat sig vara ett mycket starkt hemmalag under säsongen och har besegrat såväl Warberg som Karlstad, så räkna med att det blir en minst lika tuff drabbning som i första mötet. Dessutom får Partille tillbaka poängkungen Albin Jansson som ju saknades när lagen gjorde upp i lördags. Såklart ett stort plus för Partille som får in en spets i offensiven som man kanske saknade senast.

Så här säger Johan Astbrant inför match två:

-Vi har en full trupp på nytt och kommer att göra ett par justeringar i laguppställningen mot hur det såg ut senast. Som alltid handlar det om vad vi tror att det blir för matchbild och vilka spelare vi tror passar bäst för det. Senaste mötet hade väl allt en kvalmatch skall innehålla, det var nerver, känslor, jämnt och tight så det var väl precis som det skall vara. Till den här matchen behöver vi åka bolltempot och inte låta det bli en handbollsmatch som senast, och inte låta Partille vila med boll och dra ner på tempot. Vi behöver också bli bättre i duellspelet och skapa mer trafik framför Jernsand och inte för det så lätt för honom, där var vi lite för snälla i lördags. I övrigt tror jag det blir en ganska lik matchbild, så vi behöver ha tålamod, jobba systematiskt och förändra ett par punkter för att få till en bra prestation.

Så här ser du matchen

Live i Partillebohallen- SLUTSÅLT

Streama på Sportbladet Plus- Länk till sändningen här!

Du måste vara plusprenumerant för att se matchen, är du inte prenumerant kan du prova i två månader för 129:-