Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Måndag
14 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Ny Varbergs-kille lyfts upp i a-truppen!

3 maj 2018 10:00
Herr

Warberg fortsätter arbetet med att lyfta upp spelare från egna led upp i a-truppen. Vi såg två lyckosamma exempel i fjol då både Joel Birgersson och Philip Subiabre tog ordinarie tröjor i allsvenska truppen. Näste man in är 21-årige Axel Körberg som har tecknat ett tvåårsavtal.


Axel gjorde totalt sexton matcher med Warberg IBF förra säsongen, och producerade på dessa totalt 35 poäng från sin vänsterkant. Året dessförinnan spelade han på dubbellicens med Pixbos division 1 lag och var lyckosam även där. Det är en van poängmakare som nu får testa vingarna på allsvensk nivå.

Sportchef Kimmo Eskelinen om uppflyttningen av Axel Körberg:

-Axel är en jättespännande vänsterforward med egenskaper som skall bli riktigt skoj att se på högre nivå. Han är snabb och har ett ruggigt skott, och med sina 195 cm får vi in ytterligare en forwardstyp i laget som har saknats. Kent och Bagarn behöver finslipa lite detaljer med Axel, och han behöver såklart lite tid för att växa in i det allsvenska tempot, men fysiskt har han alla egenskaper som krävs för att lyckas!

Axel säger själv så här om steget från division 1 upp till Allsvenskan:

-Jag tycker att det ska bli sjukt roligt att få spela i Allsvenskan. Det är självklart stor skillnad på tempot och det fysiska spelet om man jämför med division 1 och såklart kommer det ta lite tid att komma in i det. Men jag tror ändå att jag kommer att komma in i det relativt snabbt och förhoppningsvis hjälpa laget tillbaka till SSL!

Axel kommer att spela med tröja nr 50 nästa säsong, och vi hälsar honom varmt välkommen till a-truppen och önskar ett stort lycka till!

Herrlaget startar för övrigt sin försäsongsträning nu på söndag den 6:e maj, även denna sommar under ledning av Håkan och Petra från Golden Wellness!