Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tre egna talanger klara för en fortsättning!

24 april 2024 12:00
DAM

Tre talangfulla 19-åringar med Warberg som moderklubb har skrivit sina första SSL-avtal.


Minna Olsson, Mira Eliasson och Natalie Olsson är tre forwards från den talangfulla 05-kullen som den gångna helgen spelade JSM-slutspel i Uppsala.

-Det har varit en väldigt rolig upplevelse att få komma till Uppsala och spela JSM. Tycker att våran insatts i JSM har varit helt okej men det är klart att man hade som mål att ta sig till slutspelet. Det gick inte hela vägen, men en 10:e plats är väldigt bra det med, säger Natalie om upplevelsen från Uppsala.

Alla tre har under den nyss avslutade säsongen tillhört SSL-truppen. Minna och Natalie redan från start medan Mira lyftes upp under säsongen. Samtliga har dock inte kunnat skriva något avtal med föreningen eftersom de är NIU-elever. Men nu har de alla tre skrivit avtal för de kommande två säsongerna.

-Det känns väldigt bra. Och såklart extra roligt att så spela i SSL med sin moderklubb, säger Minna.

De tre ser nu fram emot den kommande säsongen med nya tränare och en del nya spelare.

-Det kommer att bli en rolig och spännande säsong med många lärorika och roliga matcher där vi ska försöka få en så bra placering som möjligt, avslutar Mira.

Båda Minna och Natalie ser sig själva som löpstarka och duktiga i presspelet utan boll medan Mira beskriver sig som en offensiv spelare med bra spelförståelse. Något som manager Jonas Gustafsson håller med om och utvecklar.

-Det känns väldigt kul att Natalie, Minna och Mira fortsätter spel i Warberg. Minna och Natalie har tillhört truppen under denna säsongen. De spelar med en hög fart, de har ett bra duellspel och är väldigt ambitiösa med sin innebandy. Mira flyttades upp runt årsskiftet och spelade därefter de flesta matcher från start. Det som utmärker Mira är hennes spelskicklighet och trygghet med boll. Att de tre har spelat innebandy ihop sedan starten ger också ett bra betyg till föreningens ungdoms- och akademiverksamhet.