Förlust mot Lindås!

11 oktober 2017 21:20

Bortamatchen mot ett av de förväntade topplagen Lindås blev för tuff idag. Och tyvärr efter tre raka vinster kom första förlusten med 11-5!

Lindås satte högsta fart redan från start och var idag skoningslösa i sina avslut. Målmässigt var vi med efter första perioden då ställningen var 4-3 till Lindås. I andra perioden så gör Lindås ett målmässigt ryck och gör 3 mål på de inledande 8 minuterna och uppförsbacken är tuff. Vi lyckas reducera en gång innan periodpausen kommer via Simon Svensson, som skapar lite hopp att det ska gå att vända på matchen i tredje perioden. Lindås gör tidigt 8-5 i tredje perioden och vi lyckas reducera till 8-5 i powerplay av Mattias Kongstad. Men närmare än så kommer vi inte idag, utan Lindås tillåts göra 3 mål sista 5 minuterna.

Nu blir det att ladda om för hemmamatchen på lördag då vi möter Östra SK Jönköping hemma i Sparbanken Wictory Center kl. 15.00

Resultat, periodsiffror inom parentes: 11-5 (4-3, 3-1, 4-1)

Skottstatistik: 22-22 (6-9, 11-5, 5-8)

Poäng: Mattias Kongstad 2+0, Simon Svensson 1+1, Anton Birgersson 1+1, Simon Bundgaard 1+0, Filip Kalentun 0+1, Robin Blåberg 0+1, Andreas Jonsson 0+1,