Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Hallå där, Jonathan Håkansson

4 april 2018 09:34
Dam

I dagarna blev det klart Jonathan Håkansson, tidigare ansvarig för herr division 1 i föreningen, tar klivet upp i SSL och blir assisterande tränare bredvid Mikael Nilsson i damernas SSL.


Vi ställde några frågor kring varför det blev en ny utmaning nästa säsong. Grattis Jonte till uppdraget.

Vad tänkte du när du blev tillfrågad och hur har du kommit fram till beslutet att ta dig an uppdraget?

-Givetvis blev jag glad över att få frågan för vårt damlag i Svenska Superligan. Väldigt spännande och ärofyllt uppdrag. Ett uppdrag jag inte kunde tacka nej till.

Vad ser du för framtidspotential i laget?

-De har gjort två bra säsonger där de har lyckats klara av det tuffa andra året i SSL. Där de gjorde en väldigt fin avslutning på säsongen där de tog 17 poäng på de sista 9 omgångarna. Sen finns det väldigt spännande årgångar i våra egna led som ska bli spännande att följa.

Vad tror du att du kan tillföra laget?

-Jag hoppas tillföra delar både rent innebandymässigt och till lagets arbetssätt. Att kunna backa upp Mikael och komma med taktiska idéer i heta lägen samt förbereda laget för olika typer av motstånd blir viktigt för mig. Sedan vill jag också försöka komma in med ett starkt driv och engagemang i gruppen för att vi tillsammans ska utvecklas vidare!

Senast i division 1 herr och nu upp i SSL. Vilka erfarenheter tar du med dig från din tidigare tränarbakgrund?

-Jag har fått prova på många olika situationer, matcher och slutspelsmoment under min tränarkarriär så här långt. Så något jag tar med mig är att det alltid finns saker att göra som kan ändra hur laget arbetar eller hur en match ser ut. Jag tar givetvis också med mig erfarenheter och lärdomar från spelare samt tränare jag jobbat med. I den miljön jag verkat i under min tid som tränare så har just det varit ett privilegium.

Grattis återigen och stort lycka till.

-Tack så mycket!