Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Herrlaget i nytt samarbete med Rygg och Ledkliniken!

9 november 2018 09:15
Herr

Föreningen har i dagarna gjort klart med en ny samarbetspartner i form av Rygg och Ledkliniken. Ett företag som startade 2005 i Kungsbacka, och som tidigare i år öppnade en ny klinik i Varberg, på Breareds torg.


Rygg och Ledkliniken är specialiserade på alla typer av besvär i rygg, nacke, leder och muskler. Ägare och ansvarig för mottagningen i Varberg, naprapaten Matilda Larson, berättar mer:

De senaste sex åren har jag jobbat på en idrottsskadeklinik i Göteborg, men för två år sen flyttade vi till Varberg och jag kände att det var dags att öppna en egen klinik här. Jag vill se helheten hos mina patienter och tycker att rehab tillsammans med muskel och ledbehandling ger bäst resultat.

Samarbetet med Warberg IC innebär att Rygg och Ledkliniken har ytterst ansvar för att se till att spelarna i herrlaget får den behandling som krävs vid skador, samt rehabplan vid längre frånvaro. Ägaren Matilda Larson är den som skall arbeta med Warberg och hon säger så här om sin nya uppgift:

Det ska bli ett kul uppdrag då jag gillar att arbeta med individer som brinner för sin sport och som vill utvecklas! Med min erfarenhet hoppas jag kunna ge spelarna de bästa förutsättningarna för att hålla sig skadefria och i bra form.

I och med samarbetet ansluter sig också Rygg och Ledkliniken till vårt stora nätverk av sponsorer, och vi säger varmt välkommen!

Är du nyfiken eller kanske i behov av hjälp? Länk till Rygg och Ledkliniken hittar du här!