Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match

Inför match med Anton Birgersson

24 november 2017 11:30
Herr

Sista hemmamatchen innan nyår på söndag då Åstorp/Kvidinge kommer på besök. Vi tog ett snack med Anton Birgersson som i år mestadels spelat på en ny position som forward och verkligen levererat därifrån.


Vi kommer från en seger mot Craftstaden på bortaplan efter en uppmärksammat slut på matchen, där Craftstaden fick sitt 6-6 mål bortdömt. Och vi kunde klara att hålla undan och vinna med 6-5. Skön seger misstänker jag? Tycker du det var rätt att domarna dömde bort deras kvitteringsmål? Ja riktigt skön seger! Ja jag tycker han gör helt rätt som tar bort målet eftersom han blåst innan men det var ju fel att han blåste från första början. Sen har jag fått höra att spelaren står och täcker i målgården så det skulle ju varit straff innan.

Nu på söndag kommer Åstorp/Kvidinge på besök till Sparbanken Wictory Center, hur bra kolla har du på dem? Och vad kan vi förvänta oss för matchbild? Jag kan inte säga att jag har jättebra koll på dem men man har ju mött några stycken i juniorallsvenskan, sen har dem ju Fabian Hansson som spelade med oss förra säsongen. Jag tror det kommer bli en match där vi kommer att föra matchen och Åstorp kommer försöka ta vara på våra misstag.

I år har du mestadels spelat forward, känns det som att du hittat rätt position där? Nja jag känner mig mycket mer bekväm med att spela back men jag fick reda på detta redan innan säsongen drog igång så jag har bara försökt göra det så bra som möjligt.

På nio matcher i Allsvenskan har du gjort 8 mål och 9 assist. Är din roll i laget att göra mycket poäng och hur viktigt är det för dig att komma med i poängprotokollet varje match? Jag har ju alltid varit en spelare som gör ganska mycket poäng oavsett om jag spelat back eller forward så det är klart att det är viktigt att jag ändå fått gjort lite poäng.

Vi har nu skapat oss en lucka på ett par poäng ner till övriga lag i tabellen, hur viktigt är det att behålla den nu när juluppehållet närmar sig? Det är självklart jätte viktigt. Vi vet att vi har många bra lag att möta igen som det säkert kommer bli tajta matcher mot där små detaljer kommer avgöra och lag kan ta in på oss.

Någon speciell rutin som du har inför match? Jag vet inte om jag har någon särskild matchrutin men om det skulle vara något så är det att gå ut lite tidigare och skjuta in klubban lite.

Hur slutar matchen mot Åstorp/Kvidinge på söndag? Spelar vi som vi ska göra så vinner vi. Tror det slutar 7-3

Tack för att du tog dig tid och lycka till på söndag! Tack!

Läget i laget: Har varit bra träningar under veckan och laget ser framemot matchen på söndag. Robin Westergren, Joakim Andersson och Alexander Andersson saknas pga skador.

Biljetter beställer ni här: http://warberg.ebiljett.nu/