Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 2 matcher
Söndag
30 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match

Inför match med Anton Birgersson

24 november 2017 11:30
Herr

Sista hemmamatchen innan nyår på söndag då Åstorp/Kvidinge kommer på besök. Vi tog ett snack med Anton Birgersson som i år mestadels spelat på en ny position som forward och verkligen levererat därifrån.


Vi kommer från en seger mot Craftstaden på bortaplan efter en uppmärksammat slut på matchen, där Craftstaden fick sitt 6-6 mål bortdömt. Och vi kunde klara att hålla undan och vinna med 6-5. Skön seger misstänker jag? Tycker du det var rätt att domarna dömde bort deras kvitteringsmål? Ja riktigt skön seger! Ja jag tycker han gör helt rätt som tar bort målet eftersom han blåst innan men det var ju fel att han blåste från första början. Sen har jag fått höra att spelaren står och täcker i målgården så det skulle ju varit straff innan.

Nu på söndag kommer Åstorp/Kvidinge på besök till Sparbanken Wictory Center, hur bra kolla har du på dem? Och vad kan vi förvänta oss för matchbild? Jag kan inte säga att jag har jättebra koll på dem men man har ju mött några stycken i juniorallsvenskan, sen har dem ju Fabian Hansson som spelade med oss förra säsongen. Jag tror det kommer bli en match där vi kommer att föra matchen och Åstorp kommer försöka ta vara på våra misstag.

I år har du mestadels spelat forward, känns det som att du hittat rätt position där? Nja jag känner mig mycket mer bekväm med att spela back men jag fick reda på detta redan innan säsongen drog igång så jag har bara försökt göra det så bra som möjligt.

På nio matcher i Allsvenskan har du gjort 8 mål och 9 assist. Är din roll i laget att göra mycket poäng och hur viktigt är det för dig att komma med i poängprotokollet varje match? Jag har ju alltid varit en spelare som gör ganska mycket poäng oavsett om jag spelat back eller forward så det är klart att det är viktigt att jag ändå fått gjort lite poäng.

Vi har nu skapat oss en lucka på ett par poäng ner till övriga lag i tabellen, hur viktigt är det att behålla den nu när juluppehållet närmar sig? Det är självklart jätte viktigt. Vi vet att vi har många bra lag att möta igen som det säkert kommer bli tajta matcher mot där små detaljer kommer avgöra och lag kan ta in på oss.

Någon speciell rutin som du har inför match? Jag vet inte om jag har någon särskild matchrutin men om det skulle vara något så är det att gå ut lite tidigare och skjuta in klubban lite.

Hur slutar matchen mot Åstorp/Kvidinge på söndag? Spelar vi som vi ska göra så vinner vi. Tror det slutar 7-3

Tack för att du tog dig tid och lycka till på söndag! Tack!

Läget i laget: Har varit bra träningar under veckan och laget ser framemot matchen på söndag. Robin Westergren, Joakim Andersson och Alexander Andersson saknas pga skador.

Biljetter beställer ni här: http://warberg.ebiljett.nu/