Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Warberg värvar spelare från Pixbo

18 maj 2018 10:52
Herr

Warbergs arbete med herrtruppen löper på, och idag blev nyförvärv nummer fem klart. Från Pixbo hämtas centern Tom Carlsson, 20 år. Samma spelare som i fjol hade en dubbellicens mellan föreningarna, och som fick känna på den blåa tröjan vid ett tillfälle, vid bortamötet med Karlstad.


Till hösten får alltså hemmapubliken i Sparbanken Wictory Center också bekanta sig med den Lindås-fostrade ynglingen. Tom Carlsson har tillhört topplaget Pixbos SSL-trupp i två säsonger, och startade fem matcher föregående säsong med 3+2 på poängkontot. Han har också representerat Pixbos division 1-lag.

Sportchef Kimmo Eskelinen berättar kring värvningen av Tom Carlsson:

  • Härligt att få Tom på plats! Vi har ju haft en dialog ända sedan förra säsongen i och med den dubbellicens vi tecknade då. När möjligheten att värva honom permanent nu öppnades upp så var det givet att vi ville lösa det. Han har tillhört en SSL-trupp i två säsonger och har förhoppningsvis fått med sig bra verktyg därifrån. Nu hoppas vi han kan ta nästa steg i sin egen utveckling genom spel i Allsvenskan där han har alla möjligheter att blomma. Han blir ett fint tillskott på centersidan där vi har tappat några erfarna herrar.

Tom Carlsson själv säger så här om övergången till Warberg och vad han ser mest fram emot:

  • Det kändes bra att prova på spel med Warberg förra säsongen även om det bara blev en match. Fick ändå en bra känsla för laget vilket har gjort beslutet enklare nu när det blev dags att röra sig ifrån Pixbo. Sen är Warberg en anrik klubb som har något intressant på gång med många unga spelare. Man var nära att ta sig upp redan förra säsongen och så som jag ser det är det ett självklart mål att ta sig till kval och slutligen ta sig upp till SSL igen där Warberg hör hemma. Sen ser jag också fram emot att få spela center igen efter att ha spelat forward/topp senaste säsonger.

Tom ansluter till truppen omgående och har redan gjort sitt första träningspass med övriga i laget. Han har valt att spela med tröja nr 92 i Warberg.

Varmt välkommen säger vi!