Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Warberg värvar talangfull målvakt

25 april 2018 11:56
Dam

Warberg har glädjen att presentera den nyblivna SM-guldmedaljören Julia Falk från RIG Umeå inför säsongen 2018/2019.


Julia Falk som är 19 år gammal har de tre senaste åren pluggat och spelat innebandy på Riksinnebandygymnasiet i Umeå. Hon har under dessa tre säsonger kombinerat spel i Allsvenskan Norra och Juniorallsvenskan. Hon fick avsluta sin tid med Riksinnebandygymnasiet på ett perfekt sätt genom att vinna Allsvenskan Norra och även fick toppa det med ett SM-guld på juniorsidan.

Julia kommer ursprungligen från Stockholm där hennes moderklubb är Tyresö Trollbäcken.

Sportchefen Patric Löfborg kommenterar värvningen av Julia Falk:

-Vi har haft kontakt med Julia under en längre tid och haft ögonen på henne. Hon har varit nere hos oss och vi är imponerade av henne. Hon är en målmedveten målvakt som har stor utvecklingspotential. Det är riktigt kul att Julia väljer att fortsätta sin satsning på innebandyn här hos oss i Varberg.

Julia Falk berättar om varför valet blev just Warberg:

-Allt känns superbra! Att det skulle bli just Warberg var ett hyfsat lätt beslut för mig då jag från början fått ett väldigt bra intryck av klubben när jag har varit nere. Laget verkar vara ett skönt gäng som jag tror att jag kommer trivas bra med under kommande säsonger. Att flytta ner till Varberg efter tre år på riksinnebandygymnasiet känns som rätt steg för mig att ta för att fortsätta min utveckling. Känslan säger att laget har något väldigt bra på gång och det ska bli roligt att få vara en del av den resan!

Warberg och Julia Falk är överens om avtal som sträcker sig över två år, som skrivs på först när Julia har slutfört sina studier i juni. Varmt välkommen till Warberg!