Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Damerna möter Västerås Rönnby

24 februari 2019 10:42
DAM

Damlaget beger sig under söndagen till Västerås för ett möte med stadens innebandystolthet. I första mötet i Varberg blev det säsongens första seger i den åttonde omgången då det blev 7-5 för vårt damlag. Inför matchen ställde vi några frågor till tränaren Mikael Nilsson.


Hur har veckan varit efter den fina vinsten senast mot Dalen? - Det har varit en ganska turbulent vecka med en del skador och sjukdomar men vi har ändå kunnat träna på bra och det har varit en skön känsla i gruppen.

Vad har ni fokuserat på inför matchen mot Rönnby? - Vi har fått testa lite olika formationer på grund av skadorna och egentligen försökt hitta ett stäm i våra grunder.

Hemma vann ni säsongens första match mot just Rönnby. Vad talar för att vi vinner borta också? - Rönnby är ett bra lag och det är en tuff bortamatch. Men vi har verkligen spelat bra de sista omgångarna och fortsätter vi spela med den energin i försvaret och sätter våra spelvändningar så kommer vi skapa tillräckligt med lägen för att ge oss chansen att åka hem med 3 poäng.

Du nämner lite skador och sjukdomar. Några spelare som förutom de sedan tidigare skadade som saknas idag? - Camilla Halldén har fått en hjärnskakning och Sandra Hawerman har problem med en fot så det är stora avbräck för oss. Sen har vi några osäkra som varit sjuka i veckan.

Då önskar vi dig och laget ett stort Lycka Till! - Tackar så mycket

Matchen startar klockan 15:00 och går att följa via SSLPlay.