Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Daniel Gunnarsson tillbaka i träning!

26 oktober 2018 08:33
Herr

Daniel Gunnarsson är tillbaka i träning med Warberg! 27-åringen tog en paus från elitsatsningen i våras på grund av tillökning i familjen och nytt jobb, men har nu landat i den nya civila situationen och kommer tillhöra herrtruppen igen.


Daniel som lånades ut till Träslövsläge IF har hunnit med att spela två seriematcher och tre DM-matcher denna säsong. Nu lämnar han spel i division 2 för att träna fullt ut med herrlaget, och samtidigt spela matcher med division 1-laget.

Sportchef Kimmo Eskelinen:

Riktigt härligt att Daniel med familj har fått ordning på det nya livet som småbarnsförälder och med sitt nya arbete! Han känns grymt motiverad för att satsa 100% igen och har visat en stor vilja att komma tillbaka till laget. Han gjorde kanske sin bästa säsong någonsin i fjol, så det är klart vi är glada att han har möjlighet att spela med oss igen. Vi kommer dock inte stressa fram någonting, utan Daniel kommer träna med a-laget och spela matcher med division 1-laget, och när vi känner att han är på rätt nivå fysiskt så är han med och konkurrerar om en plats precis som alla andra. Vi har redan idag en väldigt tuff konkurrens om platserna, så han får visa framfötterna för att slå sig in.

Daniel Gunnarsson själv säger så här om det nya livet som småbarnsförälder och vad han känner för att vara tillbaka i full träning med Warberg igen:

Efter att ha kommit in i rollen som nybliven pappa så vill jag, med stöd från min sambo Sara, fortfarande satsa och spela på elitnivå. Jag känner att jag har mycket kvar att ge och skulle ångra om jag inte tog chansen nu. Motivationen är på topp och jag ser fram emot att det hårda arbetet som krävs och den utmaning det blir att försöka ta en plats i laget!

Daniel är spelklar för Warberg IBF omgående, och finns med i laget redan ikväll när man tar emot IK Stanstad hemma i Sparbanken Wictory Center kl 19.30!

Warberg vill tacka Träslövsläge IF för en snabb och smidig hantering kring övergången.