Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Herrarna säkrade seriesegern!

28 februari 2019 21:54
Herr

Herrlaget gjorde vad som förväntades när man besegrade jumbon Lerum med 4-2 och därmed säkrade seriesegern. Robin Blåberg var inblandad i tre av målen och iklädde sig matchvinnarrollen!


Det ska väl sägas direkt att matchen mot Lerum var en av de sömnigaste på väldigt länge. Den där 100 %-iga energin fanns inte där, löpningarna var halvhjärtade och det syntes att det var två lag som varken slogs om överlevnad eller avgörande poäng.

Warberg hade som väntat spelövertaget, men hade matchen igenom förtvivlat svårt att skapa de där riktigt heta målchanserna. Det var många avslut som Lerums duktiga målvakt Viktor Wedlin inte behövde anstränga sin nämnvärt för att rädda. Förbluffande många gånger togs bollen emot innan skottet kom, och då hann antingen täckande försvarare dit eller så satt Wedlin rätt. Direktskotten var extremt lätträknade denna afton, och då blir det svårt att hitta förbi en målvakt likt Wedlin.

Lerum lyckades hålla uppe spelet bra, trots tabelläget och inget att spela för. Man mönstrade ett lag med en handfull tonåringar som gjorde det riktigt bra mot betydligt mer erfaret motstånd.

Warberg kontrollerade matchen rakt igenom, och även om man aldrig ryckte i målprotokollet så hann det aldrig bli riktig nerv. När Lerum reducerade till 2-3 med drygt fem minuter kvar av tredje, så klev Kim Clemedtson fram och förvaltade Robin Blåbergs passning och volleysköt in 4-2 i bytet efter. Det blev både matchens sista och snyggaste mål.

Segern innebär alltså att Warberg är klara seriesegrare med tre omgångar kvar! Nu får Kent Göransson och Stefan Smedberg lägga all fokus på att trimma laget för ett kommande kval.

Gissningsvis blir det en helt annan intensitet i matcherna när det står SSL-platser på spel!

Poäng i Warberg idag:

Robin Blåberg 2+1 Kim Clemedtson 1+1 Oliver Olsson 1+0 Vidar Tiren 0+1 Filip Kalentun 0+1

Så här skriver Hallands Nyheter om matchen

Highlights ser du här