Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Söndag
10 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher

Tuff bortamatch väntar!

30 november 2018 19:32
Herr

Imorgon lördag beger sig herrarna till Nyköping för möte med tabellfyran Onyx. En av säsongens tuffaste uppgifter enligt tränare Göransson!


Onyx inledde säsongen starkt och åkte på sin första förlust så sent som i mitten av november, då på hemmaplan mot Åby. Dessförinnan hade man tagit poäng i alla matcher och skuggade Warberg i tabelltoppen. Efter förlusten mot Åby har man dock åkt på ytterligare två förluster, och därmed halkat efter den absoluta toppen en aning. Onyx ligger just nu på fjärdeplats i tabellen och det är ruggigt jämnt hela vägen ner till negativa strecket så varje poäng är viktig.

Imorgon bjuder man sin publik på fri entre, och det är ingen vild gissning att man vill bjuda tillbaka med en trepoängare.

Vi tog några snabba frågor med Kent Göransson inför matchen.

Dina tankar inför mötet med Onyx?

Onyx på bortaplan är en av de svåraste bortamatcherna under året men också en av de mest inspirerande. Det brukar vara mycket folk som stöttar dem och tror det är gratismatch dessutom så det kan nog bli en del folk på läktarna.

Vad i Onyx spel behöver ni se upp med?

Det som framför allt sticker ut i deras spel är ett skarpt skytte och individuellt skickliga spelare som sätter sina medspelare i bra lägen.

Är det några särskilda spelare du har fastnat för?

Onyx har speciellt en riktigt bra förstafemma med Viktor Palm och Jesper Ekström, tror de hittar varandra i sömnen faktiskt. Där gäller det att vi har en vaksamhet.

Ni har nio raka segrar och toppar tabellen, hur nöjd är du med det ni har presterat hittills?

Resultatmässigt finns det inte mycket att klaga på, däremot tycker jag att vi har några nivåer kvar upp till vår bästa, speciellt i de sista matcherna där vi tycker att vi ska kunna lite bättre. Just nu tränar vi lite bättre än vi spelar och när vi kan omsätta träningarna fullt ut då kommer det se än bättre ut.

Hur har träningsveckan sett ut och hur är status på Joel Berg (som klev av fotskadad senast)?

Som jag se så är träningarna bra och fartfyllda. Joel Berg kommer inte spela imorgon och lär inte göra det innan efter nyår, dessutom är Philip Subiabre sjuk idag så han ser ut att vara osäkert startande.

Avslutningsvis, vilken matchbild önskar ni få till för att åka hem med en ny trepoängare?

Drömscenariot är att vi kan styra tillställningen både med och utan boll och göra det svårt för Onyx. Det kommer kräva en bra insats av oss då det är ett bra lag vi möter, men jag har en fast tro på mitt lag och att vi ska kunna ta ytterligare en seger.

Matchen startar kl 16, och ni kan som vanligt se den på www.innebandyallsvenskan.tv