Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Sexpoängsmatch i SSL

14 december 2018 11:37
DAM

Efter ett kortare uppehåll är återigen dags för match då damerna beger sig till Uppsala och möte med Sirius i vad som kan betecknas som en sexpoängsmatch. Warberg befinner sig i dagsläget på en trettonde plats med fem intjänade poäng medan Sirius ligger ett pinnhål högre med ytterligare en poäng på kontot. Inför matchen tog vi en liten pratstund med assisterande tränare Jonathan Håkansson och höra vad ledarstaben har för tankar inför matchen?


Först och främst med några veckors betänketid, hur ser du på matcherna mot Malmö (förlust 3-10) och IKSU (förlust 2-9)?

  • Fredagens match mot Malmö är en match där vi inte kommer upp i nivå. Vi kommer inte alls upp i nivå i första perioden vilket dem tar vara på och straffar oss. Den ljusglimten den matchen var andra perioden. Matchen mot Iksu tycker vi i laget att vi visar en inställning och stort hjärta. Tycker vi har ett par bra lägen för att kunna krypa sig närmre Iksu.

Hur går tankarna nu inför matchen mot Sirius?

  • Vi kommer från ett uppehåll på grund av innebandy VM och är väldigt sugna på match nu. Efter två förluster på ordinarie tid så är vi väldigt revanschsugna inför Sirius.

Vilka verktyg har ni för att ta med tre poäng hem till Warberg på söndag?

  • Vi känner oss trygga med matchplanen inför matchen och känner att vi gjort en bra träningsvecka. Vi vill sätta vårt försvarsspel och sen jobba utifrån det.

Vad kan vi ha förväntningar på matchen?

  • Skulle tänka mig att de kan bli en liten tillknäppt början av matchen.

Vem kommer vara tungan på vågen i vårt lag?

  • Det kommer nog inte vara någon specifik spelare utan det kommer nog vara laget Warberg som gör det tillsammans på söndag. Oavsett vilken roll man har i matchen så tror jag att alla kommer göra sitt yttersta i förberedelser och under matchen.

Hur ser det ut på skadefronten?

  • Vi har Julia Falk som tyvärr har problem med en baksida och inte är tillgänglig för matchen. Maria Larsson har tyvärr fått ett bakslag med sitt knä och är inte heller tillgänglig inför söndag

Vi tackar Jonathan för intervjun och önskar honom och laget ett stort lycka till inför den betydelsefulla matchen som spelas på söndag klockan 13:00. Kan du inte vara på plats i Uppsala kan du alltid se matchen på www.sslplay.se.