Tisdag
02 Okt 1 match
Fredag
05 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
24 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher

Två talanger lyfts upp!

6 augusti 2018 12:23

Det är två unga talanger som flyttas upp till damtruppen. Det är Wilma Johansson och Maja Nakamura (båda födda 2001).


Wilma och Maja hr under sommaren tränat med a-lagets försäsong som Golden Wellness ansvarat för. De har imponerat på ett exemplariskt sätt och tar nu steget upp. Både Wilma och Maja har Warberg som moderklubb och spelat där under hela sin uppväxt.

Patric Löfborg kommenterar uppflyttningen av Wilma och Maja: -Maja o Wilma är två spelare som redan för två år sen var uppe och kände på hur det var att träna med vårt SSL lag. Nu kan vi med glädje presentera två spelare från de egna leden till SSL- truppen. Båda två har alltid visat att de har en fantastisk inställning till att utvecklas för att bli bättre innebandyspelare. Förra säsongen började de även sin på NIU- utbildning i Varberg vilket har lett till en ökad satsning på sina innebandy karriärer och det har lett till att de utvecklas mycket under det senaste året. Under försäsongen har de visat att de tagit till sig träningen på ett bra sätt och de känns riktigt redo att vara med och kriga om platserna i laget. Så det ska bli spännande att följa spelarna i WIC tröjan under säsongerna framöver.

Wilma berättar om hur hon känner att tillhöra damtruppen: -Jag tycker att det ska bli extremt spännande och roligt att få chansen att gå upp och träna med SSL-truppen. Jag har under tidigare säsong fått känna på och varit med på några träningar med truppen och det har varit lika lärorikt och roligt varje gång. Det ska därför bli riktigt kul att få chansen att träna och utvecklas med laget under kommande säsong. Det har sedan länge varit en stor dröm och ett stort mål att får komma med i SSL-laget och jag är extremt tacksam att jag i år får chansen att känna på de höga tempot och det snabba och hårda spelet i SSL. Det kommer såklart bli en stor förändring från föregående säsong i div1, men jag ser verkligen fram emot att att utvecklas som spelare och lagkamrat i de nya laget.

Maja säger så här om att bli upplyft: -Jag blev väldigt glad när jag fick beskedet om att få flyttas upp till damlaget, då det länge har vart ett av mina mål med innebandyn. Det känns speciellt roligt att få göra det tillsammans med Wilma då vi spelat tillsammans så länge jag kan minnas. Jag ska kriga hårt för att få speltid och hoppas på en bra säsong!

Wilma kommer att spela i nummer 19 och Maja kommer att spela i nummer 36.