Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Två talanger lyfts upp!

6 augusti 2018 12:23

Det är två unga talanger som flyttas upp till damtruppen. Det är Wilma Johansson och Maja Nakamura (båda födda 2001).


Wilma och Maja hr under sommaren tränat med a-lagets försäsong som Golden Wellness ansvarat för. De har imponerat på ett exemplariskt sätt och tar nu steget upp. Både Wilma och Maja har Warberg som moderklubb och spelat där under hela sin uppväxt.

Patric Löfborg kommenterar uppflyttningen av Wilma och Maja: -Maja o Wilma är två spelare som redan för två år sen var uppe och kände på hur det var att träna med vårt SSL lag. Nu kan vi med glädje presentera två spelare från de egna leden till SSL- truppen. Båda två har alltid visat att de har en fantastisk inställning till att utvecklas för att bli bättre innebandyspelare. Förra säsongen började de även sin på NIU- utbildning i Varberg vilket har lett till en ökad satsning på sina innebandy karriärer och det har lett till att de utvecklas mycket under det senaste året. Under försäsongen har de visat att de tagit till sig träningen på ett bra sätt och de känns riktigt redo att vara med och kriga om platserna i laget. Så det ska bli spännande att följa spelarna i WIC tröjan under säsongerna framöver.

Wilma berättar om hur hon känner att tillhöra damtruppen: -Jag tycker att det ska bli extremt spännande och roligt att få chansen att gå upp och träna med SSL-truppen. Jag har under tidigare säsong fått känna på och varit med på några träningar med truppen och det har varit lika lärorikt och roligt varje gång. Det ska därför bli riktigt kul att få chansen att träna och utvecklas med laget under kommande säsong. Det har sedan länge varit en stor dröm och ett stort mål att får komma med i SSL-laget och jag är extremt tacksam att jag i år får chansen att känna på de höga tempot och det snabba och hårda spelet i SSL. Det kommer såklart bli en stor förändring från föregående säsong i div1, men jag ser verkligen fram emot att att utvecklas som spelare och lagkamrat i de nya laget.

Maja säger så här om att bli upplyft: -Jag blev väldigt glad när jag fick beskedet om att få flyttas upp till damlaget, då det länge har vart ett av mina mål med innebandyn. Det känns speciellt roligt att få göra det tillsammans med Wilma då vi spelat tillsammans så länge jag kan minnas. Jag ska kriga hårt för att få speltid och hoppas på en bra säsong!

Wilma kommer att spela i nummer 19 och Maja kommer att spela i nummer 36.