Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match

Viktig match mot Örnsköldsvik

2 mars 2019 11:53
DAM

Det vankas en match som kan kategoriseras in i fliken viktiga matcher imorgon lördag då Örnsköldsvik gästar oss. Ett Örnsköldsvik som för dagen innehar sistaplatsen i SSL med 11 intjänade poäng. Strax ovanför det så förhatliga nedflyttningsstrecket befinner sig just nu Warberg med 14 poäng. Tala om att matchen har en viss betydelse för de båda lagen. Vinst för hemmalaget skulle innebära att gapet växer till nedflyttning och att därmed förstärker möjligheten till nytt kontrakt rejält.


En av de spelare som har utvecklats mest under säsongen är nyförvärvet från Fristad Moa Gregorson. Vi ställde några frågor till henne för att höra hur hon ser på sin och lagets säsong, vad ett nytt kontrakt skulle innebära och hennes hyllning till publiken.

Moa, du började säsongen med ganska så sparsamt med speltid. Hur ser du på din säsong hittills? - Jag var medveten om att kunde bli så att jag inte skulle få så mycket speltid inledningsvis eller alls under säsongen eftersom jag är ny och kommer från en mycket lägre division. Men jag känner att jag har utvecklats mycket genom träningar, matcher och att få spela med spelare där vi kompletterar varandra. Jag känner att jag tagit ett större kliv som innebandyspelare och utvecklats allt eftersom på min backposition.

Laget började också lite skakigt med mycket skador och uteblivna poäng. Hur ser du på lagets insats som helhet? - Det var tufft med alla skador i början och resultat som inte gick vår väg men jag ser också att vi har en stor potential att få till bra spel och vinna matcher. Vi krigar alltid och vårt försvar och kontringsspel är och har varit riktigt vasst under samtliga matcher.

Nu väntar en synnerligen viktig match mot Örnsköldsvik som ni förlorade lite nesligt mot på bortaplan. Hur går tankarna inför den matchen? - Självklart är vi riktigt revanschsugna sedan förra matchen och matchen på lördag är otroligt viktig. Hoppas att vi alla höjer oss till max individuellt och gör allt för att vinna. Jag tror på detta till hundra procent och hoppas vi som lag gör en kanonmatch.

Det är också publikmatch. Vad betyder publiken för er? - Publiken betyder mycket och är ett superbra stöd. Vi får hoppas så många som möjligt kommer och stöttar och hjälper oss till en vinst. Det skulle betyda grymt mycket.

En vinst mot Örnsköldsvik skulle förbättra chanserna till nytt kontrakt rejält. Vad skulle det innebära med ett nytt kontrakt? - Nytt kontrakt är självklart målet för alla nu och att hålla sig kvar är något som har stor betydelse för laget men även föreningen. Vi har och kommer sträva efter att ge allt det sista av säsongen för att säkra kontraktet och dessutom för att fortsätta på det som vi påbörjat under denna säsong.

Vi önskar Moa och hennes lagkompisar ett stort lycka till i matchen i eftermiddag. Matchen startar klockan 15:00 i Sparbanken Wictory Center. Kom gärna dit och stötta laget i jakten mot nytt kontrakt. Matchen sänds också på SSLPlay.