Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match

Guldsponsorn Stadax hjälper till!

6 februari 2019 18:17

Fler och fler företag ställer sig i ledet för att hjälpa föreningen att bli kvitt sitt negativa egna kapital till den kommande elitlicensen. I skrivande stund har 19 företag valt att skjuta in extra medel för att dra sitt strå till stacken, och ett utav dessa är guldsponsorn Stadax Betongteam!


Stadax Betongteam och dess ägare och VD Henric Kärrstedt har sedan länge varit en av klubbens mest engagerade sponsorer. Samarbetet mellan föreningen och Stadax har pågått i över tio år, och att det finns en ömsesidig önskan att fortsätta att utveckla varandra gör Henric klart och tydligt:

För oss på Stadax är sponsorskap inte ett bidragsarbete. Vi ser det som ett samarbete där vi och den vi väljer att sponsra genererar ömsesidig nytta. Alla mår bra och har lätt för att samarbeta i medgång, men det är i uppförsbacke man behöver energi och extra kraft. Vi vill med detta på riktigt visa att vi är tacksamma för allt Warberg ger och genom åren gett. Vi tycker det är orättvist att en ny regel skall slå undan benen för Warberg som både sportsligt och företagsmässigt visat att de arbetar seriöst med sin verksamhet och har full kontroll. Nu finns möjligheten för herrarna att ta sig upp i SSL och då vill vi visa att vi vill göra en extra ansträngning.

Samtidigt vill vi uppmana alla att vara med och stödja detta projekt. Tänk på allt vad Warberg gett oss genom åren. Nu är ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning för detta. Det kommer vi inte att ångra när vi är tillbaka i SSL och tar SM-guld!

Magnus Svensson, säljansvarig i Warberg, säger så här om Stadax ekonomiska stöd:

Vi är väldigt tacksamma för Stadax och övriga företags engagemang för att hjälpa oss. Vi har alltid bra diskussioner med Henric om hur vi kan hjälpa varandra, och därför känns det härligt att han visar vägen när vi behöver stöttning!

Följ den privata insamlingen och vilka företag som hjälper Warberg mot elitlicens på kampanjsidan 1985.warbergic.se

Länk till Stadax Betongteam