Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Guldsponsorn Stadax hjälper till!

6 februari 2019 18:17

Fler och fler företag ställer sig i ledet för att hjälpa föreningen att bli kvitt sitt negativa egna kapital till den kommande elitlicensen. I skrivande stund har 19 företag valt att skjuta in extra medel för att dra sitt strå till stacken, och ett utav dessa är guldsponsorn Stadax Betongteam!


Stadax Betongteam och dess ägare och VD Henric Kärrstedt har sedan länge varit en av klubbens mest engagerade sponsorer. Samarbetet mellan föreningen och Stadax har pågått i över tio år, och att det finns en ömsesidig önskan att fortsätta att utveckla varandra gör Henric klart och tydligt:

För oss på Stadax är sponsorskap inte ett bidragsarbete. Vi ser det som ett samarbete där vi och den vi väljer att sponsra genererar ömsesidig nytta. Alla mår bra och har lätt för att samarbeta i medgång, men det är i uppförsbacke man behöver energi och extra kraft. Vi vill med detta på riktigt visa att vi är tacksamma för allt Warberg ger och genom åren gett. Vi tycker det är orättvist att en ny regel skall slå undan benen för Warberg som både sportsligt och företagsmässigt visat att de arbetar seriöst med sin verksamhet och har full kontroll. Nu finns möjligheten för herrarna att ta sig upp i SSL och då vill vi visa att vi vill göra en extra ansträngning.

Samtidigt vill vi uppmana alla att vara med och stödja detta projekt. Tänk på allt vad Warberg gett oss genom åren. Nu är ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning för detta. Det kommer vi inte att ångra när vi är tillbaka i SSL och tar SM-guld!

Magnus Svensson, säljansvarig i Warberg, säger så här om Stadax ekonomiska stöd:

Vi är väldigt tacksamma för Stadax och övriga företags engagemang för att hjälpa oss. Vi har alltid bra diskussioner med Henric om hur vi kan hjälpa varandra, och därför känns det härligt att han visar vägen när vi behöver stöttning!

Följ den privata insamlingen och vilka företag som hjälper Warberg mot elitlicens på kampanjsidan 1985.warbergic.se

Länk till Stadax Betongteam